Direktlänk till inlägg 25 januari 2007

Den Helige Andens närvaro...

Av Marit Blomqvist - 25 januari 2007 09:13

Hej på er vänner där ute. Jag måste berätta att jag var med om något underbart i går kväll.Jag bad och jag kännde den Helige Andens närvaro påtaglig.Jag kännde sådan frid och stillhet som fyllde hela min kropp. Jag berättade om att jag hade läst om att det slutar inte med att vi blir frälsta utan Gud vill komma till oss och ha personlig relation till mig och dig.Det är så stort och underbart.Det var just det jag fick uppleva igår genom den Helige Ande att Gud vill ha personlig relation till mig.Kan livet bli bättre? Haleluja säger jag bara..Det jag fick vara med om igår det går inte förklaras i ord utan det måste upplevas.Att uppleva den stilla frid från den Helige Anden är inte av denna världen utan den kommer från himlen, från Gud själv.Jag vill uppmutra dig med dessa ord att Gud hör bön och han vill komma till dig för att möta dig genom Jesus..Var ärlig inför Gud i bön och öppna ditt hjärta.Han ser ändå vad som finns i oss alla...Jag älskar er med Jesus kärlek och Jesus älskar dig...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<<
Januari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se