Direktlänk till inlägg 26 januari 2007

Gud hör bön.

Av Marit Blomqvist - 26 januari 2007 21:39

Jag älskar Jesus. Gud har hört min bön.Jag söker kristen församling där jag känner mig hemma.Hade tänkt på en församling men jag ska nog inte vara där för Gud vill ha mig någon annansstans.Tänk att han leder mig steg för steg som han har lovat i sitt ord.Visst tycker man att vissa dagar kan vara jobbiga men Gud leder alltid ur det som känns tungt och besvärligt.Som jag skrev tidigare idag om att känslor kan vara jobbiga att handskas med men vi har en stor Gud som förmår allt.Trots att det var kaos i mitt inre visste jag att Gud var med mig men jag kunde inte känna hans närhet.Varför jag visste det? Det var för att Gud har sagt i sitt ord att han ska inte överge mig.Jag vet också att det jag går i genom just nu i mitt inre kommer Gud att hjälpa mig med.Gud hör bön när vi beder och ropar till honom från vårt innersta.Vad var det för bönesvar jag fick kanske du undrar?Ja, Jag vill hitta en församling där jag känner mig hemma.Jag själv hade tänkt på en men Gud vill något annat för mig.Ibland är det lätt att man springer före Gud men han visade mig ikväll att det var inte meningen att jag ska vara i den församlingen som jag hade tänkt.Detta jaget, blir jag så trött på ibland när det gäller mig.Jag har alltid haft en förmåga att springa i förväg men Gud är god så han talade till mig att jag ska vänta.Gud har nog inte haft så lätt med mig och min inpulsivitetoch inte jag själv heller.Jag vet att han har skapat mig sådan och han älskar mig och han är med mig varje dag fast jag är lite besvärlig ibland.Jag vet att Gud måste bromsa mig och kanske säger...Halåå Mirre ta det lungt, nu går vi tillsammans.Jag kommer att ha nytta av min impulsivitet och den kvinna Gud skapade mig till som person, det är jag helt övertygad om.Det är underbart att vara frälst och ha gemenskap med Jesus o himelska Fadern och den Helige Anden.Du kan också få detta liv med Gud som går genom Jesus.Att vara kristen är inte tråkigt. Det är ett spännande liv och framför allt när man ser tillbaka ,så ser man hur Gud har ledd mig till olika personer som är varmt troende och jag har fått uppmutran från dem och kännt deras omtanke och kärlek.Ja vänner, vi ska älska varandra så som Jesus älskade oss och älskar fortfarande.Läs gärna Ps 23 Herren är min herde...Ja vänner. " Herren är min herde..Alltså han leder mig och går brevid mig.. Halleluja...Jag älskar er med Jesus kärlek och han älskar er.Kramar Mirre

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<<
Januari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se