Direktlänk till inlägg 29 januari 2007

Underbart möte i helgen

Av Marit Blomqvist - 29 januari 2007 18:22

Jag var på möte i helgen. Gud mötte med oss och uppmuntrade oss att gå den väg Gud visar oss.Två blev frästa och gav sitt liv till Jesus.Några reste sig ingen efter att kanske varit borta från Gud. Jag tackar Gud att han är med oss varje dag och uppmutrar oss till att göra det goda.Gud uppmutrar oss att ta hand om varandra och jag har förstått hur viktig Guds församling är. Där kan vi hämta ny kraft och lyssna till Guds ord så vi växer i vår ande. Gud vill att vi ska vara eniga i i anden i församlingen och älska varandra så som Jesus älskar oss.Vi är ingenting i oss själva men i Jesus är vi allt.Vi är benådade från synd genom Jesus på korset och han har gett oss rätt förhållande till Gud igen.Jag är så glad att Jesus älskar mig och jag är så glad att vittna om honom och vad han gjort i mitt liv och vad han betyder för mig.Jesus betyder allt för mig. Han är en underbar vän som leder mig på rätta vägar.Han är hos mig ständigt och lämnar mig inte vad än jag går igenom.Jag är så glad att jag har mitt namn tecknat i himlen.Gud är så stor och mäktig och full av kärlek till dig och mig.Han är vår himelske Fader som skapat dig och mig och han såg oss redan i moders mage, ja innan vi ens var till.Han är allvetande Gud och full av barmhärtighet och han väntar på dig att du vänder dig till honom.Jag älskar er med Jesus kärlek och Jesus älskar er.Kramar Mirre

 
ANNONS
 
Maria

Maria

30 januari 2007 14:11

Jag kan bara säga Amen till det du skriver.
Kram/Maria

http://livet.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<<
Januari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se