Alla inlägg under januari 2007

ANNONS
Av Marit Blomqvist - 24 januari 2007 20:05

Han är värdig all lovsång och tillbedjan och all ära.

ANNONS
Av Marit Blomqvist - 24 januari 2007 18:18

Vilken underbar Kung vi har som håller hela universum i sin hand. Vår allsmäktige Gud ser allt som finns i människan och han vill inget hellre är hjälpa oss dagligen.Att tro på Gud är bara början.Gud nöjer sig inte med det utan han vill ha personlig, levande och livsförvandlande kontakt med oss.De som söker verligen söker honom kommer att bli belönade av hans personliga närvaro. Tänk att vara så nära den himelska Fadern och att ha personlig relation till honom.Jag blev så glad att kunna vara så nära Gud och kunna tala med honom om allt,ja..vad det än är.Det är en sådan förhållande Gud vill ha med oss och vägen till Gud går genom Jesus. Gud sände Jesus för att vi skulle kunna ha en relation med Gud igen. Jesus tog våra synder på sig och han gick in i döden för vår skull.Vilken kärlek vänner...!!!Tänk att kunna ha en levande relation med Gud genom Jesus.Detta är så stort.Och vilken förvandling för människan att kunna ha kontakt med Gud, och vilken kärlek det flödar från himelen till oss som älskar Jesus.Även i våra svårigheter är han med oss och ger oss råd och tröstar oss om vi är ledsna.Gud vill ha hand om oss i alla livets situationer, så Gud lämnar oss inte när det stormar i vårt inre, nej han är där och leder och uppmuntrar oss och ger kraft och styrka.Haleluja...Prisa och ära Gud för han är universums kung och befriare. Haleluja..Vilken glädje att till höra Jesus och att vara ett Guds barn..ett Konuga barn som är så mäktig...Älskar er med Jesus kärlek och Jesus älskar er...

Av Marit Blomqvist - 23 januari 2007 08:40

Jag vaknade tidigt idag trots att min hund Elvis är på frieri och det är så tyst och lungt här. Man är ju så van vid att han är hos mig och höra hans snarkningar på golvet sägen bredvid min. Jag har blivit så van att ha honom fast jag har inte haft honom så länge.Han är min trogna vän och han är även bönesvar som jag fick.Jag bad till Gud om en hund och jag fick det och jag fick en hund som passade mig perfekt. Han är lydig och väl uppfostrad, en underbar hund.Innan jag hade honom så var jag nog rätt lat för att gå ut och promenera Men nu när jag haft Elvis sedan nov 06 och blivit van att gå ut med honom så längtar jag ut för att få frisk luft och ta en lång promenad.Samtidigt som jag går med Elvis så brukar jag vara i bön och tala med Gud och även det har blivit en vana att vara tillsammans med Jesus.Och det är en bra vana att vara beroende av Jesus i alla lägen. Jag behöver Jesus varje dag och vill bli ledd av honom och den helige Anden.Jag skulle kunna sitta här och skriva ihjäl mig om inte den helige Ande leder mig och säger vad jag ska skriva om.Då blir det bara ord som jag skriver av mig själv och kommer inte till nytta för någon människa.Jag vill förmedla hopp för människor som känner sig hopplösa av olika andledningar.Jag vill förmedla tröst till dom som gråter.Men det är inte bara jag som vill förmedla detta för det vill Jesus också som bor i mig och han använder mig att vittna om honom och dela med mig det han lägger på mitt hjärta.Jag är så glad att bli använd av Gud och att jag får vara hans kanal för att uppmuntra människor.Allt detta är nåd och en gåva som Gud gett mig att vara hans tjänarinna. Det var en kristen man som kallade mig för"internett missionär". Jag tackar Gud att jag är det och på detta sätt kan jag nå till alla människor i vår värld och berätta att det finns ett liv tillsammans med JesusJag älskar att tjäna honom och gå i hans fotspår.I mig själv är jag ingenting men tillsammans med Jesus är jag allt.Jag älskar er med Jesus kärlek och han älskar er.Skulle var roligt att höra om någon har blivit frälst eller blivit berörd av det jag förmedlat.Skicka gärna ett vittnesbörd där du berättar.Det skulle vara roligt att höra.Är det på något annat sätt du vill ha hjälp så hör av dig på min blogg. Kramar Mirre

Av Marit Blomqvist - 22 januari 2007 22:13

Lovsjung Guds ära för han är värdig all ära.Dansa och jubla inför honom.Lyft upp dina händer och sjung allt vad du orkar.Lovprisa honom med hela ditt hjärta.Tacka Gud för hans godhet och hans omsorg om oss.Lov prisa honom med allt vad du har.Halleluja vilken stor och mäktig Gud vi har.Amen

Av Marit Blomqvist - 21 januari 2007 23:13

Av Marit Blomqvist - 21 januari 2007 21:48

Som nu ser så har jag bara skickat bilder på min sida.Satt i eftermiddagen med en som hjälpte mig och visade hur man gjorde.Jesus är den samma igår, idag och i evighet.Vi förändras till vårt yttre och blir äldre för varje dag.Jesus förändras inte..Han är den samma, lika kärleksfull och underbar och vill oss väl.Och Guds ord förändras inte och han bryter inga löften som han gett oss i sitt ord. Gud sviker inte utan han ger oss liv och liv i överflöd...Ha förtröstan för han älskar dig och han vill vara nära dig. Lovsjung och prisa Herren i alla livets situationer.Han är värdig all pris och ära...AmenÄlskar er med Jesus kärlek..och Jesus älskar er...Kramar Mirre

Av Marit Blomqvist - 21 januari 2007 21:05

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<<
Januari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se