Alla inlägg under januari 2007

Av Marit Blomqvist - 13 januari 2007 20:45

Jag har tagit emot Jesus som min Herre i mitt liv och det innebär att jag har gett hela mig och inte har behålligt något för mig själv utom en sak och Gud vet vad det är och jag tror att han kommer och hela mig från det.Men ändå kan troende människor kastas runt i våra kännslor.Vi kan kastas hit och dit och kännslorna kan ställa till ett elände för oss.Men kännslorna har Gud skapat för att vi ska kunna glädjas i hans närhet.Men när kännslorna tycks ta övertaget så vik av vare sig till höger eller vänster utan ha blicken riktad på Jesus.Vi kanske tycker att Gud känns långt borta men nej du vännen. Han är nära oss och lämnar oss inte fast vi kanske inte känner det just då när allt tycks vara eländigt.Gud visar vägen ur allting även om känslorna säger annat.Gud är trofast och vi kan gå till honom med vad som helst som tynger vårt hjärta.Jag själv är välldigt impulsiv så det kan ställa till för mig ibland.Och jag är även en kännslo människa som kan vara lite jobbig så jag tror att Gud har haft en del och göra med mig för att få mig och stanna upp och lyssna vad han har att säga. Men jag står på stadig grund och den grunden är Jesus.Guds kärlek till oss är så stor så jag säger. "Halleluja"Har du tagit emot Jesus i ditt liv och han är Herre i ditt liv så är han nära dig vad du än känner. Du kanske går genom något jobbigt just nu så är Jesus nära dig för han har lovat i sitt ord att aldrig lämna dig eller mig.Han öppnar dörrar så vi kommer ut ur svårigheterna o av sett vad känslorna säger eller hur omständigheterna ser ut.Vi har en mäktig Mästare Jesus Kristus och vilken nåde full Gud vi har.Gud är kärleken och han älskar dig och mig som inte kan förklaras utan måste upplevas.Denna underbara härlighet att vara nära Gud är all utom vårt förstånd. Vi kan inte förstå med mänsklig järna men det är underbart att känna Guds närhet.Jag älskar er med Jesu kärlek.Hör gärna av dig....Kramar Mirre

ANNONS
Av Marit Blomqvist - 10 januari 2007 20:54

Varning utfärdas: för närvarande på går en massförförelse i världen.Jag läser och skriver texten i tidningen " Flammor ( från den himelska elden)nr 1 2005.Boken Da-Vinci- koden och dess budskap sveper nu över världen.I spåren av dess enorma utbredning finner man människor som blivit förförda bakom ljuset, förförda till att tro på en rad lögner, blockerade mot den kristna tron." dom som läst boken säger följande:"hela den nutida kristna historiebeskrivningen är en skicklig förfalskning och historien om Jesus,, kyrkan och kristendomen bör skrivas om." Robert Stenqvist.Nästa säger som kallar sig bokmalen:jag har definitivt börjat ifrågasätta kristendomen och andra religioner mer efter att jag läst Da-Vinci-koden.Vad man kan se är att de har blivit på verkade av bokens innehåll och blivit reserverade mot den kristna tron.Dessa två röster kan sägas representera en stor mängd människor som liknande sätt påverkas att frågasätta kristen tro.Människor har blivit förförda av Da-Vinci-koden! Denna bok fabricerar nämligen lögner och teorier som inte håller för en prövning.Några ex: Författaren påstår att Jesus var gift med Maria från Magdala. de fick barn tillsammans och av dessa finns det ättlingar som nu lever.Vidare påstås att ingen skulle trott på Jesu gudomlighet under de första århundraderna, utan detta skulle kyrkomötet i Nicea 325 ha fått igenom som trosuppfattnig, som skulle gälla sedan dess.Det skulle ha skett genom omröstning som utföll med knapp majoritet för Jesu gudom.Författaren förvrider egentligen allt om detta.Vidare påstås att kyrkomötet år 325 skulle sorterat bort" fler än åttio evangelier" och låtit endast fyra komma med i Nya Testamentet.Här fabriceras en GROV lögn. det finns inte något som det här påstås" fler än åttio evangelier"Överhuvudtaget är boken fylld av så mycket felaktigheter." Dan Browns bok är så överfull av historiska felaktigheter, förvrägningar och lögner för att nu inte tala om dess fienlighet gentemot kristendomen sanningar, att det faktiskt behövs en bok för att fastslå sanningen.Lite längre ner i texten kan jag läsa:Det är säkerligen inte bara för det är spännande bok, det finns många som är lika spännande. Men det är just detta som författaren ifrågasätter den kristna tron, som troligtvis hat tilltalat skaror världen över.Välldigt många människor vill inte att Biblens budskap skall vara sant.Detta skulle innebära att man då måste stanna upp och fråga sig hur man lever och vad konsekvenserna av detta kan få för betydelse för evigheten.Skulle inte Biblen vara sann så är det bara att leva på, utan fruktan för konsekvenser.Inte undra på att många finner sig tilltalande av Da-Vinci-kodens ifrågasättande av kristen tro.Man tackar och tar emot bokens budskap med öppen famn!DET ÄR BARA DET ATT MAN HAR BLIVIT GRUNDLURAD, JA, FÖRFÖRD.Da-Vinci- koden har blivit film och visas på bio och det har visats på tv och sedan ges ut på video.Så förförelsen fortsätter.Da-Vinci- koden avsäjar människan innersta.Rent bibliskt och profetiskt finns här en förklaring som ger ljus över det som vi nu ser.När jesus talar om den yttersta tiden och sin tillkommelse, så anger han som första tecknet och varnig: " Se till att ingen bedrar er." matt 24:4Genom Da-Vici-koden så pågår ett världsvitt bedrägeri, många blir bedragna av bokens innehåll.Även Palus gör denna profetiska förutsägelse att det ska komma en tid då " De vägrar att lyssna till sanningen och vänder sig till myter.(2 Tim4:4).Det är Just myter som framförs i Da-Vinci-koden. Till dessa myter vänder sig alltså nu massor av människor.Guds ord har predikats år ut och år in, många har valt att inte tro.Så kommer denna förfalskning av sanningen-och då tror man den.Det är inte så konstigt att att så sker Det är egentligen helt enligt vad Biblen förutsagt också det.Den säger nämligen så här om de människor som inte velat tro på hans ord:" Därför sänder Gud en kraftig villdfarense över dem så att de tror på lögnen och blir dömda, alla dessa som inte trott på sanningen utannjutit av orättfärdigheten."Gud låter denna villfarelse att komma, för att det som är fördolt skall komma upp i dagen. Väljer man bort Guds sanning så återstår bara att bli ett offer för lögnen.Så allvarligt är det!!!Det enda Da-Vinci-koden egentligen avslöjar, är läsaren av denDen avslöjar läsaren innersta tro om den är byggd på hälleberget eller lösan sand. Och det är läsare som varken velat tro eller brytt sig om att undersöka Biblens kunskap, den torde falla för den vilseledande orgenteringensom ges i denna bok.Man blir ett offer för villfarelsen, efter som man inte velat söka den sanning som Biblen faktiskt reresenterar och som som uttrycks så här av Jesus" ditt ord är sanning". Joh 17:17Vem som är den störste förkunnaren av sanningen är upp till läsaren att avgöra: antingen Jesus Guds son eller romanförfattaren David Brown.Vem man sätter tilltro till, avslöjar också hjärtans innersta och förhållandet till Gud och Jesus.Jag kom i kontakt med en som hade tro till Da-Vinci-koden och jag kände att jag måste skriva om det. Texten är tagen av tidningen " Flammor" från den himelska elden. Profetisk tidsskrift. Som jag har skrivit av för att dela med mig till dig ifall du inte visste om vad Da-Vinci- koden är.Kära vänner...Det här visar också hur nära Jesu tillkommelse är.Var i bön och lev nära Jesus så ingen förvillar er, det samma gäller mig...Ha blicken fast på Jesus och bada i hans närhet.Vi vet att detta måste ske innan Jesus kommer och hämtar oss. Jesus har sagt i sitt ord att detta måste komma.Vi ska inte vara rädda för vi tillhör Jesus då har vi ingen fruktan i oss. Jesus håller hela universum i sin handoch har kontroll vad som händer.Biblen berättar om tidens tecken vad som sker och halleluja, då vet vi också att JESUS KOMMER SNART...

ANNONS
Av Marit Blomqvist - 10 januari 2007 18:15

Jesus kommer snart att hämta hem de sina..Är du redo..eller blir du lämnad kvar?När jesus kommer så kommer det och fattas mijoner med människor som har gått till att möta Jesus i skyarna.När detta har skett så släpps Satan lös här på jorden.Är du med vännen??Idag är frälsningens dag...Jag älskar dig med Jesu kärlek...

Av Marit Blomqvist - 10 januari 2007 12:43

Vi lever i denna onda värld och har blivit matade av onda saker och det egna jaget egoism är den stora boven i våra liv. Vi jagar efter världens rikedommar som förgyller vår dag tillfälligt, sedan kommer nästa jakt när den andra har laggt sig och som vi inte känner någon glädje av längre.Vi är sökande människor och hungriga efter något som ska tillfredställa våra liv.Visst kan världens rikedommar ge oss glädje och mening en liten stund men det är ingen hållbar glädje.Att vända sig till Gud är en hållbar glädje som varar.Jag fick två ord från Gud idag som jag vill dela med mig.Nollställd inför GudAtt bli hans lärljunge.Som jag berättade i början att vi har blivit matade av all ondska i världen och vi lever efter det.Att bli nollställd inför Gud är att bli matad av det goda han har att ge.Att bli nollstäld inför Gud innebär också att vi lämnar oss till Gud helt och hållet i våra liv och vänder bort oss från det onda saker vi gjort tidigare.Att bli nollställd inför Gud är det samma som att bli född på nytt som Biblen talar om.Den helige anden visade mig en bild i min ande om att vara Jesu lärljunge.Som i tiden då lärljungarna lyssnade på Jesu undervisning.Lärljungarna följde Jesus vart han än gick och de blev undervisade vem Gud är och vem sonen " Jesus" är.Detta gäller även oss idag att följa Jesus och bli undervisad varje dag.Men hur ska det nu gå till för jesus är inte här fysiskt. Hur kan jag nu följa honom?Gud har sänt oss den helige Ande som hjälper oss varje dag.Han undervisar oss i Guds ord och gör att ordet blir levande.Han undervisar oss genom predikanter som är sända av Gud.Han undervisar oss när vi är i bön.Jesus omsluter med sin kärlek på alla sidor.Att bli nollställd inför Gud är att bli född på nytt.Att bli nollställd är att man lämnar hela sig till Guds omvårdnad.Behåll ingenting av dig själv utan ge honom allt det du har.Var ärlig inför Gud i bön för han vet ändå vad som finns i ditt hjärta. Han ser igenom dig och mig så vi kan inte dölja något för honom.När du lämnat ditt gamla liv bakom dig och börjat vandra med Jesus så behöver vi alla hans undervisnig.Han kommer och mätta dig men hemligheten är att du blir mer hungrig på att bli undervisad av Jesus.Du får mer längtan att komma närmare Jesus.Du har funnit ett liv som inte av denna världen.Jorden du och jag är på nu så är det många som vandrar i mörkret och man har svårt att hitta vägen till ljuset.Vägen till livet går genom Jesus.Jesus säger: Jag är vägen sanningen och livet.Så min vän låt dig matas med det goda budskapet så kommer du växa i ditt inersta.Du kommer och lära känna Jesus för han kommer och undervisar dig vem han är och vem fadern i himlen är.Detta är livet mina vänner att gå tillsammans med Jesus. "den som sonen gör fri blir han verkligen fri".Jag älskar er med Jesu kärlek...Kramar Mirre

Av Marit Blomqvist - 9 januari 2007 20:55

Kom till mig mitt barn. Jag ska lyfta av bördan som du är tyngd av. Jag vill visa dig vägen, den sanna vägen.Ty jag är sanningen och livet.Jag är världens ljus och den som kommer till mig ska jag sannerligen inte kasta ut.Jag vill skölja över dig med min kärlek och omsorg om dig.Kom...kom idag är frälsningens dag.Detta var en profetiskt budskap direk till dig. Amen

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<<
Januari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se