Alla inlägg under januari 2007

Av Marit Blomqvist - 9 januari 2007 12:09

Gud talade till mig när jag var ute med min hund Elvis.Jag fick bara ordet nitälskan.I guds ord talas om Fariseerna som var dom skriftlärda och kunde allt om vad lagen sa.( joh 7 :14Fariseerna visste också att Jesus kom från en enkel familj och de kunde inte tro att Jesus var och är Guds son för de hade väntat sig helt annat.De kunde lagen men det fattades något i deras liv.Joh 7 : 47...står följande: Har ni ocskå blivit vilseledda?""hånade fariseerna.vers 48 står följande: Finns det en enda av oss judiska ledare eller fariseer som tror på att han är Messias?vers 49...Den dumma massan gör det,det klart men vad vet de om saken?De kunde lagen men de trodde inte på Jesus att han var sänd av Gud..Att Jesus var Guds son.Och den folkmassan som trodde på Jesus kallades för dumma.Fariseerna menade att de var kloka och meningsfulla för de kunde lagen och de såg ner på dom enkla människorna.De upphöjde sig själva för de kunde skriften.Det finns i våran tid också fariseer som på Jesu tid.Man kan studera biblen från perm till perm utan att det ger något, om man studerar det med mänsklig järna.Har du inte tagit emot Jesus i ditt liv så kan du aldrig förstå Gud ord.Varför kan jag inte det?Därför att den Helige Ande uppenbarar Guds ord och som blir levande för oss. Den Helige Ande är en gåva till oss och han är vår hjälpareDen helige Ande är en kanal till Guds hjärta.Men har du inte tagit emot Jesus i ditt hjärta så har du inte detta.En mäsklig järna kan inte förstå Guds ord men har du tagit emot Jesus så kommer den Helige Ande att uppenbara ordet för dig och det blir levande.Jag talar lika mycket till mig själv om detta som är så viktigt för oss som tror på Jesus att vi söker honom med ärligt hjärta och ger våra liv till honom utan att behålla något av oss själva.Ärlighet, sannig, ödmjukhet, barmhärtighet och kärlek.Vi kan inte gömma någonting för Gud för han vet vad som finns i våra hjärtan och i vår tanke.Har du något i ditt liv som håller dig fången så lägg fram det till Gud i bön. Är det något du inte förstår så tala om det för Gud.Är vi ärliga inför Jesus och hungrar efter rättfärdighet så kommer han att möta med dig.Gud vill inte ha prestationer utan han vill ha dig som du är.Ja, lagen är för oss i Guds ord för att vi ska veta vad som är rätt och fel. Men har vi inte Jesus i våra liv så är det meningslöst läsa skrifterna som fariseerna gjorde.Vi kommer snart att stupa om vi inte har Jesus i våra liv.Jesus vill komma till ditt hjärta och vara med dig.Han knackar på ditt hjärtats dörr och väntar på att du öppnar. Öppnar du eller låter du vara dörren låst?Jag älskar dig med Jesu kärlek!!!!

ANNONS
ANNONS
Av Marit Blomqvist - 8 januari 2007 21:04

Jag har haft lite besvärligt med min sida på grund att man har inte kunnat skriva kommentarer till det jag har skrivitNu är detta en test så att det fungerar vilket jag hoppas.Vi ses och hörs...älskar er med jesu kärlek

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<<
Januari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se