Direktlänk till inlägg 9 februari 2007

Att ödmjuka sig inför Gud

Av Marit Blomqvist - 9 februari 2007 08:51

Att ödmjuka sig inför Gud är att bekänna att man är beroende av Gud och söka hans vilja och be om hans ledning i varje situation, varje del av vårt liv i vardagen.Att ödmjuka sig inför Gud är att bekänna sin egen otillräcklighet i oss själva och ge Gud första platsen i våra liv.Matt 7:6 står det: Bed så ska ni få. Sök och ni ska finna. Knacka på så ska dörren öppnas.När vi beder med ödmjukt hjärta så kommer vi få höra från Gud och han kommer att svara på bönen som vi beder om.Och om vi söker Gud med öppet och rent hjärta kommer han att öppna de dörrar som vi beder om.Att vara ödmjuk är att ha sann överlåtelse till Gud och hoppas på honom.Jesus har sagt: Jag ska aldrig lämna dig eller överge dig.Vi kan lita på Jesus att det han säger i Guds ord håller och det håller att stå på Guds löften till oss.Att vara ödmjuk innebär också att erkänna vår litenhet och vara beroende av Jesus.Att erkänna för sig själv att jag är ingenting utan Jesus och med Jesus är jag allt.Jag vet att många kommer att reagera på det jag skriver att vi är ingenting utan Jesus, att vårt liv är fullständigt meningslöst att leva utan Jesus i våra liv.Ja ,det är så sant som jag skriver att vi är ingenting i oss själva men med Jesus i våra hjärtan är vi allt och vi förmår allt tillsammans med honom.Att finna Jesus är att kapitulera inför honom och riva ner alla försvarsmurar vi byggt om kring oss.Att erekänna inför honom att jag är ingenting utan honom och det liv jag lever är ett liv utan mening och det ger ingenting.Vi kan inte berömma något av oss själva för Jesus kom till oss medan vi var syndare och Jesus är en gåva från Gud att alla som kommer till Jesus och ber om syndernas förlåtelse och ger hela vårt liv i hans händer med en sann överlåtelse i våra hjärtan.Till och med tron på honom är en gåva från Gud. Så vi har inget att berömma oss av för allt det som Gud ger oss är en gåva.Och allt det Gud gett och ger oss är bara av nåd.Gud vill att han ska få första platsen i våra liv att han får vara i centrum.Det är då Gud möter med oss och hjälper oss att göra hans vilja. Så tacka Gud med allt du har för vi har inte det om inte Gud gett oss det. Gud välsigne er alla...kramar Mirre

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se