Direktlänk till inlägg 9 februari 2007

Att se världen med Guds ögon

Av Marit Blomqvist - 9 februari 2007 17:23

Männisorna viskar elakheter mellan sig och sätter sig själva som berömvärda.Att människor som inte mött Jesus i sina liv gör det för de vet inte bättre men när människor som är troende gör det, gör mig ledssen och även Gud hjärta blir bedrövad.Vi är inte här för att förtala varandra eller göra det som ont är i Guds ögon.Vi är här för att stötta,trösta, uppmutra och ta hand om varandra så som Jesus tar hand om oss och som han lär oss att göra.Tyvärr är detta vanligt i församlingar och ute i livet som troende, den ena tror sig veta bättre än den andra.Vad är detta vänner? Vi är en Guds familj och sådana här saker borde inte vara i våra tankar eller ens vara i våra liv överhuvudtaget.Gud har inte satt oss att leva i krig med varandra utan vi ska älska varandra och ta hand om varandra.Inte för att förtala eller prata illa om någon överhuvudtaget.Att se på människan med Guds ögon och Guds hjärta är helt annat.Gud som är full av kärlek till oss och som vi lärt känna ska inte vi då visa kärlek till vår med människa.Vi ska inte kasta ur oss saker och ting ur vår mun för det kan skada våran nästa och inte bara vår nästa utan det skadar också oss.Vällsigna varandra och älska varandra och sträva efter att göra det som är gott. Vi gör många misstag i våra liv och handlar fel men tänk i ditt hjärta hur Gud vill att vi ska vara och vad han förväntar sig av oss.Se på världen med Guds ögon och med Guds hjärta så blir vi vällsignade.Gud vällsigne er alla...Kramar Mirre

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se