Direktlänk till inlägg 22 februari 2007

I apg kan vi läsa om Paulus

Av Marit Blomqvist - 22 februari 2007 16:52

Jag blir så fasinerad av Palus i bibeln, vilken Guds man han var och lika fasinerad blev jag hur Gud ledde honom till ena standen till den andra.Palus hade inget annat liv än följa Jesus, Jesus stog i centrum i hans liv.Palus hade gett allt till Jesus i sitt liv och tjänade Jesus i kraft och gärning.Palus mötte mycket motstånd blad dom religiösa judarna som även gnislade tänder mot Palus predikan om Jesus.Palus blev illa behandlad, han kastades i fängelser, blev piskad,även stenad men han överlevde. Han blev hånad och bespottad och misshandlad för sin tros skull på Jesus Kristus.När han blev stenad så trodde man att han var död men nej, han reste sig inför sina lärljungar som stod runt honom och gick tillbaka till staden och fortsatte predikaevangeliet.Palus omvändelse var enorm från att jaga och förfölja de troende med hängiven hat mot dem och han ville fängsla dem kvinnor som män och kasta dem i fängelse.Men Gud hade tänkt annat för honom så på Damaskus vägen förändrades Paulus fullständigt när han mötte Jesus på ett personligt och starkt sätt.Paulus förändardes från ett ögonblick från att förfölja de troende till att tjäna Gud på ett inensivt sätt.Paulus liv var ett liv med nära Jesus relation genom den Helige Anden.När han satt i fängelset så sjöng han lovsånger till Gud och var i bön.Änglar kom till hans räddning, lossade kjedjor och öppnade låsta fängelse dörrar.Så är det att vara i Guds ledning, ingenting kan hidra det goda budskapet om Jesus att bli predikat över hela världen.Ingenting kan hidra oss om vi är ledda av den Helige Ande.Ingenting kan stå emot oss eller resa sig mot oss vad det än är. Vi går rakt igenom alla hinder med den Helige Andens kraft.Ska vi leva i den helige Andens kraft och lednig så måste vi ta tid med Gud i bön och bibelläsning som ger oss näring till den inre människan. Vi måste ha en levande och nära relation med Gud. Vi måste bada i hans närhet och kärlek.Vi måste ha våra rötter rotade i Jesus så djupt att ingen kan dra loss oss därifrån om någon försöker.Lev nära Jesus, varje minut, varje timme, varje dag och ha blicken fäst på honom.Varje morgon då du vaknar eller så fort du slår upp ögonen så be att Jesus tar hand om din dag och det kommer han och göra. Gud välsigner er alla där ute...Kramar Mirre

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se