Direktlänk till inlägg 25 februari 2007

Saningen ska segra...

Av Marit Blomqvist - 25 februari 2007 22:08

Mitt hjärta upprördes ikväll när jag hörde om nyheterna på kanal 10. Att allt fler församlingar kompromissar och väger att ta emot det som inte är av Gud.Vi kopromissar i våra församlingar och ger utrymme för det som inte är av Gud. En del präster och pastorer välsignar homosexuella partnerskap som inte behagar Gud.Pastorer o präster borde känna till bibelns budskap och vad Gud säger om det. Vad är det som har hänt att ni lämnat sanningen?Varför smädar ni Gud på detta sätt. Varför drar ni Guds namn i smutsen.Gud skapade mannen och kvinnan vad det gäller äktenskap, inte man och man och inte kvinna och kvinna.Det står helt och klart i Guds ord.Jag vänder mig direkt till pastorer och präster som gör detta. Alla som läser Guds ord känner till Sodom och Gomorra. När änglarna var på besök hos Lot och männen utanför skulle in med tvång för att ligga med äglarna. Och vi vet också att Gud förstörde staden för den stank hade nått upp till Gud.Varför vänder ni ryggen till Guds ord?Varför gör ni detta för Guds ord säger ju att detta är synd?Varför vilselder ni människor att dessa ska tro att detta är välsignat av Gud? Nej detta är inte välsignat av Gud och kommer aldrig att bli det.Gud älskar syndaren men hatar synden.Det står även i Guds ord att inga drinkare och homosexuella ska se Guds rike. Raka besked från Gud, direkt tilltal från Gud.Ni som är präster och pastorer förstår ni inte att ni samlar Guds vrede över er.Ni gör uppror mot Gud med er smutsiga handling.Jesus säger själv: Den som förför en av det mina minsta vore det bättre att en kvarnsten hängdes runt halsen och sänktes i havet.Pastorer och präster, Gud har inte kallat er till detta.Han har kallat er till att tjäna Gud med Ande och sanning och hjälpa människor och föra dem till Jesus och frälsningen och till det eviga livet men istället för ni dem direkt till förtappelsen.Vänd er om och förför inte dom minsta.Sanningen kommer och segra.Gud vill att alla ska vända sig till honom och tjäna honom med den helige Ande.Låt dig inte komromissa för vi kan inte leva på världens sätt när vi till hör Gud.Vi är födda på nytt och har lämnat synden och allt det världen vill erbjuda ska vi hålla oss ifrån.Vi kan inte säga att vi till hör Jesus och samtidigt går vi och syndar och hänger oss för alla lockelser som finns i världen.Man kan inte tjäna Gud och det värdsliga tankesätt samtidigt.Gud är sanning, ren och helig och det finns inget smuts i honom.Jag vädjar till alla församlingar i Herren att komromissa inte utan lev helt och fullt för Gud och släpp inte in värdslig dynga i församlingar för då går församlingen under.Gud kan inte vara där och välsigna det.Gud vill ha rena hjärtan som ber i ande och sanning.Stå upp för Gud och avslöja det som är i mörkret.Var eniga i Anden och arbeta för det som är gott, sant och heligt. Gud välsigne er.Det som är i oss är starkare än den som är i världen.Bevara ditt hjärta rent, lev nära Jesus dagligen så kan ingen vilseleda dig.Stå fast på den grunden som du lärt dig att stå på och det är Jesus.Låt dina rötter växa djupt i honom och hämta näringen från honom.Ingen kan rycka dig från Guds hand, ingen, ingen.För vi står under Guds beskydd.Jag älskar er med Jesus kärlek...Kramar Mirre

 
ANNONS
 
Ingen bild

GOA

26 februari 2007 12:21

Det säger Ja och amen inom oss när vi läser "Mirrebloggarna". Visst är det sant vad som står i Hebr. 10:35.
"Mirrefansen" i Falsterbo.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se