Direktlänk till inlägg 27 februari 2007

När jag är trött så är du även där.

Av Marit Blomqvist - 27 februari 2007 18:53

När jag är trött så är Jesus där.Jag kan ge alla mina tankar till Gud vad det än må vara.En dag så var jag ute och gick med min hund och talade med Gud under min promenad.Jag fick till svar att jag inte skulle oroa mig för även morgon dagen kommer Gud att ta hand om.Vilken underbar Gud vi har som är hos oss genom den helige Ande.Han omsluter oss på alla våra sidor.Han kommer aldrig lämna oss eller överge oss.Vilken trygghet och vila i Gud det finns.Mitt hjärta behöver inte oroa sig för något, vilken underbar nåd att få tillhöra Jesus.Många oroar sig idag och denna stress i världen efter rikedomar. Pengar är det enda som finns i människors munnar, nya bilar, fina villor. Man hävdar sig och är skrytsam över det man har.Men har vi tänkt på en sak.Det materiella är som luft som spricker en dag som en balong.Pengarnas värde sjunker, då kan man använda dem till att putsa fönster med.Pengar och makt kan inte rädda dig till evigheten.Det enda som består är Jesus och tron på honom som håller när allt annat är i gugning i världen.Vänd om till Jesus till fin frälsare och Gud.Kramar Mirre

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se