Alla inlägg under februari 2007

Av Marit Blomqvist - 19 februari 2007 08:57

Hej på er alla vänner där ute. Jag var på ett härligt möte i går i Vetlanda bibel center.Lovsången ljudade så nästan taket lyfte.En underbar försmling där Guds Ande är närvarande.Jag upplevde en sådan glädje och det var inte bara jag utan alla som var där.Jag skulle vittna om vad Gud hade gjort i mitt liv och till och nervositeten släppte av lovsången.Ohhhh, viken jubel till Herrens ära.Matt 9: 36 var min text och som handlar om hur Jesus såg människor och blev skakad i sitt inre.Människorna hade så stora problem så att de inte visste vad de skulle göra eller till vem de skulle vända sig till.Jesus säger: Att de var som får utan herde.Det är så det är idag också att människorna har stora problem och många har ångest i sitt inre för man vet att detta klarar jag inte av själv.Och då kommer frågan upp men vem i hela världen ska jag vända mig till och vem kan hjälpa mig.Jag var precic i samma sits innan Gud mötte med mig på ett djupare plan. Jag for hit och dit och sökte överallt där jag inte skulle söka.Jag visste att ingen människa på jorden kunde hjälpa mig med det psykiska sår jag hade. Ingen kunde det, det visste jag.Jag gick till psykologer men dom kunde i och för sig lätta min börda en stund av samtal och det kändes lättare några dagar och så var jag där igen allt det jobbiga som uppenbarade sig.Jag tänkte för mig själv att jag vill inte gå mer för dom bara plockar sönder en i småsmulor men dom kan inte läka mig.Problemen återstår när jag går därifrån fast det känns lättare för stunden.Ok, tänkte jag att om jag ska fortsätta och gå så vill jag har en troende psykolog nästa gång.Jag visste också att jag behövde ett mirakel i mitt inre för jag var så sårig och varig av allt jag varit med om.Jag har ju berättat tidigare att jag hade till och med förlorat livs gnistan. Gud visste vad jag behövde och han såg min situation och jag blev fullständigt helad i mitt inre när jag tog Jesus som min Herre i mitt liv.Det finns inga hopplösa fall för Gud.Det finns inga så svåra saker som inte Gud rår över.Inget är så mörkt eller djupt dit inte Guds hand kan nå.Du som inte tagit emot Jesus så gör det. Du behöver inte kämpa själv, för han vill hjälpa dig just nu.Jesus väntar på dig att du vänder dig till honom.Jag själv är ett stort vittnesbörd att Jesus lever och han lever i högsta grad. Jag har förstått varför jag lever, jag har förstått att JESUS ÄR VÄGEN SANNINGEN OCH LIVET.Inget annat här i världen kan ge dig frid i ditt hjärta, inga prylar, inga pengar, ingen nyadlighet som New Age.Jag har själv varit där som ett får utan herde, därför kan jag säga att det med frimodighet att det finns ingenting i världen som kan stilla ditt inre, det finns inget där som ger dig bestående lycka.Det som består och ger dig frid i ditt hjärta är Jesus Kristus. Denna kärlek från Gud övervinner allt.Gud är underbar och han vill visa dig vägen till Jesus så vi kan få rätt förhållande till Gud igen som det var tänkt från början då Gud skapade människan och det går genom Jesus.Vännen du kanske har inget att förlora mer, du kanske känner dig fullständigt tom och kanske börjat till och med börjat ge upp livet självt.Du känner att du orkar inte mer.Vännen jag vet hur du känner det för jag har gått genom samma sak.Jag var slut hela jag..fullständigt slut, hade inget kvar som kallades för liv längre.Jag ropade till Gud att om inte du finns så kan jag lika gärna lägga mig ner och dö.Du kanske är i samma situation så ropa till Gud om hjälp och jag säger bara att han kommer till dig med blixtens hastighet eller snabbare.Gud älskar dig och vill hjälpa dig just nu. Han vill lyfta bort allt ont i ditt inre och han vill fylla ditt liv med glädje och fröjd. Du kanske tvivlar på det på grund av dina svårigheter. Det gjorde jag också för jag hade det för svårt, allt hopp hade lämnat mig.Jesus är där och be frälsningsbönen med mig.Jesus du ser mig och det hur jag har det.Jag klar mig inte längre och jag orkar inte.Jesus, förlåt mig mina synder och tack för att du dog för mig .Tack att jag får bli ditt barn.Tack att du tar hand om mig nu.Tack Jesus...Vännen du är frälst nu..det gamla är för gånget något nytt har kommit.Hör gärna av dig till mig så ska jag försöka slussa dig vidare och uppmutra dig.Jesus älskar dig och mig....halleluja...kramar Mirre

ANNONS
Av Marit Blomqvist - 17 februari 2007 18:26

Halleluja!!!!!Gud är god...Jag jublar i mitt hjärta med lovsång till Gud.Han har gett mig ett nytt liv en glädje som flödar över.Jag gläds i hans närhet och jag känner Guds omsorg om mig.Jag jublar inför honom som är värdig all ära.I Habakuk står det: Den människa som finner livet, finner det genom att tro på Gud. Verkligen vänner ,här är det liv och det flödar över...Halleluja Oj, Oj vilken glädje sen då. Den kan inte förklaras den måste erfaras.Varje del i min kropp jublar...jublar.....fröjdar sig inför Gud.Han gav allt till dig och mig genom Jesus...skulle inte vi då ge allt till honom...AmenOm detta är försmak av den glädje som är i himelen..Hur är glädjen där då??? Den måste vara enorm, den måste vara något stort.Det måste vara något mäktigt.Det måste vara något underbart.Gud ska all äran ha..Jag ger min lovsång till dig Gud.Jag upphöjer dig min Fader som älskar oss så gränslöst, det finns ingen gräns för din kärlek det finns inga gränser för vad du kan göra.Inget är omöjligt för dig store Gud..Allsmäktige Gud..Jag prisar och ärar ditt namn och jag tillber dig Fader för att du är underbar.Prisat vare ditt namn.Halleluja..kom och lovprisa Gud tillsammans med mig, gör han känd för alla människor.Låt honom vara i centrum i ditt liv, låt honom komma på första platsen.Då kommer du att flöda i himelens välsignelser.Sök Guds rike först så ska allt det andra tillfalla er säger Guds ord.Lär känna Jesus och sök honom av hela ditt hjärta i bön och tacksägelse då kommer du också få allt det andra du beder om.Gud ger oss bara goda gåvor, upplev hur god han är.Men vägen till Gud går genom Jesus...Halleluja mitt hjärta fröjdas.Gud välsigne er alla där ute var ni än är.Kramar Mirre

ANNONS
Av Marit Blomqvist - 15 februari 2007 09:33

Matt 9 35 står följande.Jesus vandrade runt alla städer och samhällen i området och undervisade i det judiska synagogorna och spred det goda nyheterna om riket. Överallt dit han kom botade han människor med alla slags sjukdomar.vers 36. Han blev skakad av den nöd han mötte, därför att deras problem var så stora och därför att de inte visste vad de skulle göra eller vart de skulle vända sig för att få hjälp.De var som får utan herde.Det står att Jesus blev skakad av den nöd han mötte.Människorna hade så stora problem så de visste inte vad de skulle ta sig till och hade ingen som kunde hjälpa dem.Villsna får som kanske försökte gripa tag i vad som helst för att kunna gå vidare.Och kanske grep tag i något som gjorde dom ännu mer förtvivlade.Jag kan se denna tomhet i människans inre även idag som söker överallt för att kunna fortsätta att leva.Varför jag kan det?Ja för att jag var också en bland dom som sökte något.Jag var som får utan herde ,hade ingen fast punkt att hålla mig till.Det står också i Guds ord att : Människa utan Gud har ingen fast att hålla sig till.Nej ingenting och man tror att det enda är att försöka lita på sig själv och tänka att detta ska jag nog klara av och som många tänker idag.Men det kommer inte att hålla i längden, vi rasar och det är med ett enormt brak till slut.Jag vet hur det är att rasa och vara som ett tomt skal, nu menar jag tomt och innehållslöst skal.Till och med livslusten började försvinna för mig.Att vara ett får utan herde betyder att människor lever utan Jesus i sina liv.En hopplös verklighet.Man fumlar fram i mörkret och man hoppas nå fram till något som ger trygghet och lösning på våra problem.Man söker sin trygghet på fel ställen, kanske att man dricker alkohol för att bedöva sin smärta och för att orka leva, kanske hänger man sig till spritism och börjar fråga om sina döda ( spiritism är att sätta onda makter i aktivitet) och det är ingen lösning för det blir bara värre. Många söker sig till stenar och amuletter och hoppas att de kan ge oss trygghet. Man kramar träden i naturen för att de ska ge oss trygghet och tro att det är livets källa.Man söker på fel ställen och detta som jag berättat kan inte ge dig det du söker, det bara skadar dig.Detta kan inte ge dig det du längtar efter.Alla dessa ting kan inte tillfredställa ditt liv och ge dig det du längtar efter.Du finner inte ro i ditt hjärta genom att hänge dig till dessa ting.Låt mig berätta en sak. Jag hade en väninna som hängav sig till heeling och spiritism. Det slutade med att hon hängde sig för hon orkade inte.Detta är lönen för dem som söker på fel ställen och det blir inte annat än döden.Tack o lov så har vi Jesus som ger den trygghet som människan behöver.I Habackuk i biblen kan vi läsa: Den människa som finner livet,FINNER DET GENOM ATT TRO PÅ GUD.Jesus ser dig också idag och ser hur du söker för att finna ro i ditt hjärta och vill inget hellre än att du kommer till honom. Det är hos honom du finner ro i ditt hjärta inte genomn att hänge dig åt döda ting.Han är livet mina vänner, han är svaret på allt du söker och längtar efter.Han är svaret för dina problem.Han är svaret för den kärlek du söker.Bara han kan mätta ditt sökande, bara han kan ge dig liv genom den helige Ande.Börja söka Gud i stället istället för att söka på ställen som bara snärjer dig ännu mer i din förtvivlan.Läs ps 23... Herren är min herde, och därför har jag allt vad jag behöver.Han låter mig vila på gröna ängar och leder mig till källor med friskt vatten.Han ger mig ständigt ny styrka till kropp och själ.Han leder mig på rätta vägar och hjälper mig att leva efter sin vilja.Även om jag vandrar genom dödens mörka dal, behöver jag inte vara rädd, för du finns bredvid mig, och din käpp och stav hjälper mig på vägen.Du ger mig god mat mitt framför ögonen på mina fiender, ja jag får vara din herdesgäst.Du fyller min bägare till brädden och dina välsignelser flödar över.Din godhet vänskap och kärlek följer mig i hela mitt liv, jag ska bo i ditt hem för evigt.Vänner det är detta som är livet och ger dig det du behöver och längtar efter.Inget är så berövligt och mörkt att inte Guds hand når dig.Vi har en herde som för sina får till allt gott.Och Jesus är hans namnJesus är inte en död figur som bara finns i vårt fantasi och i vår järna som någon sa till mig.Nej...han lever i högsta grad. Ge ditt liv till Jesus och bekänn dina synder och be om förlåtelse och tacka honom att han dog för dig.Då kommer du att upptäcka att Jesus är källan till allt liv och du kommer att upptäcka att detta är meningen med livet. Och du kommer att upptäcka att du är inte ensam längre.Hallejuja och du kommer inte att kunna vara tyst när du möter Jesus för du vill sprida det till dina nära och kära och dina nära och kära kommer att upptäcka förvandlingen i ditt liv.Halleluja. Börja ditt nya liv redan idag.Jesus är där och väntar på dig.Jag älskar er med Jesus kärlek och Jesus älskar er.Kramar MirreHör av dig om du vill. Jag finns här till för dig...

Av Marit Blomqvist - 13 februari 2007 22:36

Jag tackar och prisar Herren för allt gått han ger oss.Han älskar dig och vill sluta dig i sin famn.Han vill fylla ditt inre med glädje och frid.Smaka och se att Herren är god.Många frågar idag varför lever jag och många ger upp och skadar sig själva.Vänner ditt liv är hos Jesus här och nu.Prova och se hur god han är.Jesus säger: Jag är vägen sanningen och livetJesus älskar dig...kramar Mirre

Av Marit Blomqvist - 12 februari 2007 12:52

Jag har sådan nöd för människor runt om mig som söker trygghet på fel ställen.Den nyadligheten som är i vår väld och som slukar människor i falska ting och man tror att det ska mätta vår hungrighet och ge oss trygghet men den för bara människor i djupare förtvivlan för man inser tillslut att det ger ingenting och då står man där tommare och trasigare än någonsin.Jag hade en vännina en gång som sökte i medier och heelig men det slutade med att hon orkade inte leva så hon hängde sig.Säger inte detta något, sök inte på fel ställen för det finns något som är mycket bättre det är Jesus.Jesus säger : Jag är vägen sanningen och livet.Jesus säger också att det kommer villoläror och det är just det som new age är.Satan lurar människor för att förgöra var och en som följer honom. Det har han gjort enda sedan begynnelsen.Han för oss till avgudadyrkan med alla dess lockelse.Människor söker i stenar sin trygghet och oculta ting som bara snärjer och binder människan.Vänner sök inte på fel ställen efter ro i ditt hjärta för det kan inte ge dig det, det bara slaktar dig och förgör dig. Det är bara Jesus som kan mätta ditt andliga hunger.Gud är mäktigare än något annat här i världen.Hans tron är i himelen och jorden är hans fotstöd.Jesus har krossat satan och övervunnit honom på Golgata kors.Sök din trygghet hos Jesus som ger dig frid i ditt hjärta och du får ett helt nytt liv tillsammans med honom.Det enda Gud väntar av dig att du tar emot Jesus som din Herre i ditt liv och ber om syndernas förlåtelse.Var inte stålt utan böj dina knän och ge ditt liv till Jesus. Hos honom finns det du sökerDå behöver du inte längre gå själv och han kommer att undervisa dig i Guds ord genom den Helige Anden så att hans ord blir levande för dig. Du kommer och lära känna Jesus och du kommer och upptäcka det rika liv han ger dig.Att vara frälst är inte tråkigt som satan har lurat oss med.Man kanske tänker att man får inte göra det och det. Men tillhör du Jesus så vill inte du göra det som är ont längre.När Jesus får gripa tag i dig och du finner honom så får du glädje i ditt liv och det flödar över.Hos Jesus har vi en sann trygghet inte i new age och allt det som vill oss få på villovägar.Kasta bort alla stenar, oculta böcker som försöker och förföra dig till det som är ont och dödligt.New Age är som en stinkande varböld som förgiftar människan och till slut finns det inget kvar av människan om man hänger sig till detta onda ting som den erbjuder.Det är som Gud säger i GT om Sodom och Gomora, deras onda ting de gjorde. Att den stanken har uppnåt Gud och därför försörde Gud Sodom o Gomorra.New Age stinker av ondska och det för inget gott med sig.Jesus är den sanna vägen, han helar inre sår, han upprättar och ger dig den enorma tryggheten i honom.Låt dig inte luras och jag ber över att Gud öppnar människors ögon att de ser och vänder sig bort från den farliga New Age.Jesus vill förvandla ditt liv som blir meningsfullt och då behöver du aldrig mer fråga som många gör idag, vad som är meningen med livet? Varför är jag till? Är det detta som är livet? Ja vänner, livet utan Jesus är tomt och innehållslöst men tillsammans med honom är det rikt och glädje fullt. Halleluja.Du finner livet i Jesus inte bara här på jorden utan detta liv gäller i evighets perpektiv. AmenJesus älskar dig och jag älskar dig med Jesus kärlek.Kramar Mirre

Av Marit Blomqvist - 11 februari 2007 21:00

1 Kon 8:27 Gud är så stor att han inte ens himlarna rymmer honom, vill bo i hjärtat på dem som älskar honom.Ps 139:7 . Jag kan aldrig fly från din Ande.Jag kan aldrig komma bort från Gud.Jes 66 :1 Himlen är min tron, jorden är min fotstöd.Jer 23:24 Kan någon gömma sig för mig. Finns jag inte överallt i himmel och jord.Apg 7:48-49. Vad för slags hem ni skulle kunna bygga åt mig? frågar Herren.Skulle jag bo i det?Skapade jag inte både himmel och jord.Vilken mäktig Gud vi har. Han är enorm...När jag läste dessa bibel ställen upplevde jag Guds mäktighet och människans litenhet.Jag blev så glad när jag läste i Jer 23:24 Kan någon gömma sig för mig. Finns jag inte överallt i himmel och jord.Tänk att Gud finns överallt samtidigt, både i himlen och på jorden.Inte nog med att han finns i himlen och på jorden. Han bor i oss med sin Helige Ande.Han är runt om oss och i våra hjärtan, rättade sagt så omsluter han oss på alla våra sidor.Det blev så stort för mig så det svindlade för mig och jag tror att den Helige Anden ville uppenbara detta för mig för att jag skulle förstå hur mäktig och stor han är.Tanken kom hos mig. Vad är då människan, den lilla människan?Vänner, vi är Guds ögonstenar och älskade så enormt av vår himelska Fader och han vill ge oss allt tillsammans med Jesus som blev ett offer för vår skull.Ty så älskade Gud världen att han gav sin en födde son på det att var och en som tror på honom ska inte förgås utan ha evigt liv.Vänner. vilken kärlek Gud visar till oss att han inte vill att någon ska gå förlorad.Gud säger ju själv att ingen kan gömma sig för honom, han vet precis hur du har det just nu och han vill inget hellre än lyfta bort dina bördor som är tunga att bära genom Jesus Kristus. O av sett vad du gjort för ont så vill Jesus att du kommer. Han fyller oss med glädje i våra hjärtan.Jesus har betalt allt för att vi ska kunna ha en underbar relation med Gud. Den relationen med Gud börjar redan här på jorden och den fortsätter i evigheten när vår tid är ute här på jorden.Eller då när Jesus kommer tillbaka för att hämta oss som tror.Vilken glädje det är att tillhöra Jesus och Gud har gett oss alla vällsignelser med Jesus till oss.Gud är ingen historisk sak som man förvarar i ett museum innanför glasmonterHan är verklig, lika verklig som du och jag andas.Och han är mäktigare än vi kan tänka med vår lilla järna.Du och jag är Guds skapelse och han vill att du kommer tillbaka till hans omvårdnad som är full av kärlek.Det var ju detta som var Guds mening med människan från skapelsen början att vi skulle leva i harmoni och kärlek tillsamman med Gud. Haleluja vilken mäktig Gud vi har.Ta det steget till Jesus så kommer du få ett helt annat liv än det du har nu. Han kommer och fyller dig med glädje och sång i ditt hjärta.Du vet att priset är redan betalt genom att Jesus dog på korset för din och min skull.Kom för han väntar på er med öppen famn som är full av kärlek och värme just för dig och mig.Kom. säger Herren. KomVänd om mina barn. säger HerrenJesus älskar er och jag älskar er med Jesus kärlek.

Av Marit Blomqvist - 10 februari 2007 10:25

Kol 2 :6På samma sätt som ni litade på att Kristus skulle frälsa er, bör ni också lita på att han kan hjälpa er varje dag med era problem.Ha alltid en levande gemenskap med honom. Att ha levande gemenskap är att umgås med Gud i bön, läsa Guds ord och lyssna till Guds ord som predikas i våra församlingar, sjunga lovsånger till Guds ära för vad han gjort för oss genom Jesus.Vi är otillräckliga i oss själva men med Jesus har vi allt.Gud har gett oss allt med honom och han kommer och vällsigna oss med allt när vi tillhör Jesus och när vi sätter Gud i första platsen i våra liv.För Gud är inget omöjligt hur hopplöst det än ser ut i vår tillvaro så är han där.Idag på hände det något med mig för ibland kan man känna att Gud är långt borta och vårt humör kanske inte är på topp. Jag blev arg över en situation här hemma men då hörde jag Gud säga.; Låtinte solen gå ner.Ja han var även där och uppmutrade mig och min ilska försvann.Låt Gud ta hand om dig för han vet hur det ser ut hos dig och mig.Vi är som en öppen bok för honom och han ser allt hos oss så vi kan inte dölja något för honom.Var ärlig inför Gud och berätta för honom hur du känner det eller har det och be honom att hjälpa dig men framför allt tacka honom när han svarar på din bön.Gud vällsigne er alla, gott att veta att han håller hela universum i sin hand och har full kontroll på vad som händer och sker.Ge inte upp hur än det ser ut för Gud har lovat hjälpa oss. För honom är inget omöjligt och inga hopplösa fall.Jesus älskar er och jag älskar er alla med Jesus kärlek.Kramar Mirre ( internett missionären.)Hör gärna av dig till mig om du känner för det. vers 7 Låt era rötter växa ned i honom och hämta er näring från honom.Ja, Gud är god som vill vara med oss i alla livets situationer och att vi kan ha levande gemenskap med honom varje dag. Ju mer vi umgås med Jesus ju mer växer vi till starkare individer i vår ande. Låt inget hindra dig från att ha en levande gemenskap med Jesus och hämta din näring från Gud genom Jesus.Fil 3:10 Palus berättar om att ge upp allt annat och bara vara tillsammans med Jesus och det är det enda sättet att lära känna Jesus.Lämna allt som vill få tag i dig som inte är av Gud. Matt 6:33-34 Berättas om att Gud kommer och ge oss det vi behöver om vi sätter honom på första platsen i våra liv.Gud säger även att vi inte ska oroa oss för morgon dagen för även den kommer Gud att ta hand om.

Av Marit Blomqvist - 9 februari 2007 17:23

Männisorna viskar elakheter mellan sig och sätter sig själva som berömvärda.Att människor som inte mött Jesus i sina liv gör det för de vet inte bättre men när människor som är troende gör det, gör mig ledssen och även Gud hjärta blir bedrövad.Vi är inte här för att förtala varandra eller göra det som ont är i Guds ögon.Vi är här för att stötta,trösta, uppmutra och ta hand om varandra så som Jesus tar hand om oss och som han lär oss att göra.Tyvärr är detta vanligt i församlingar och ute i livet som troende, den ena tror sig veta bättre än den andra.Vad är detta vänner? Vi är en Guds familj och sådana här saker borde inte vara i våra tankar eller ens vara i våra liv överhuvudtaget.Gud har inte satt oss att leva i krig med varandra utan vi ska älska varandra och ta hand om varandra.Inte för att förtala eller prata illa om någon överhuvudtaget.Att se på människan med Guds ögon och Guds hjärta är helt annat.Gud som är full av kärlek till oss och som vi lärt känna ska inte vi då visa kärlek till vår med människa.Vi ska inte kasta ur oss saker och ting ur vår mun för det kan skada våran nästa och inte bara vår nästa utan det skadar också oss.Vällsigna varandra och älska varandra och sträva efter att göra det som är gott. Vi gör många misstag i våra liv och handlar fel men tänk i ditt hjärta hur Gud vill att vi ska vara och vad han förväntar sig av oss.Se på världen med Guds ögon och med Guds hjärta så blir vi vällsignade.Gud vällsigne er alla...Kramar Mirre

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se