Direktlänk till inlägg 3 mars 2007

Tandvärken försvann

Av Marit Blomqvist - 3 mars 2007 15:25

Vi flesta har ju haft tandvärk och en del säger att det är det värsta man kan uppleva.Jag har haft ont i en tand ca två dagar. Alltså rejäl tandvärk så man tror att man ska tappa förståndet.Jag försökte lidra smärtan med tabletter men det hjälpte inte när det var som värst. Tanden var så öm att jag hade svårt att äta och så fort jag kom åt tanden så höll jag på och flyga upp i taket av smärta och jag började även se ut som en hamster.Tll slut så vände jag om mig till min himelska Fader och bad. Hjälp mig och med det samma upphörde det eviga bultandet i tanden.Samtidigt som Gud rörde vid mig så hörde jag en röst som sa...Var helad.Tandvärken försvann och jag känner ingen ömhet i tanden som tidigare. Visst är jag öm på kinden men jag tror att den försvinner oxå. Jag menar att om Gud helar så helar han helt så jag tror att hamster kinden försvinner oxå.Vår himelska Fader är så god och han bryr sig om oss...

 
ANNONS
 
Ingen bild

G o A

3 mars 2007 23:08

Jag blir så glad när jag ser och hör hur Guds barn praktiserar sin tro - vad är TRO
lek med bokstäverna så kan man säga att tro är ro bakom ett kors.
Hälsningar från Mirres vänner i Falsterbo.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se