Direktlänk till inlägg 4 mars 2007

Underbar glädje i frälsningen..

Av Marit Blomqvist - 4 mars 2007 16:13

Fil 3: 10Ge upp allt annat i våra liv är det enda sättet att lära känna Jesus och uppleva den mäktiga kraft.Att ge sig till Jesus av hela vårt hjärta det har välsignelser med sig.Kol 3:1-3 Ni fick liv igen, när Kristus upptod från de döda. Rikta därför nu era blickar mot glädjen och de rika skatterna i himlen, där han sitter på hedersplatsen bredvid Gud.Låt himelen fylla era tankar! Tillbringa inte er tid med att oroa er över saker och ting här nere.Ni borde ha lika lite begär efter denna världen som en död människa har.Ert verkliga liv finns i himlen med Kristus och Gud.Underbara ord från Guds ord.Vi behöver inte gå och oroa oss för något här nere och vi behöver inte världens rikedomar.Vår skatt är i himlen och vårt verkliga hem är där tillsammans med Jesus och Fadern.Låt himelen fylla våra tankar står det.Låt inte värdsliga tankar fånga dig för dom vill bara binda dig och förgöra dig.Låt dina tankar vara hos Jesus vår mästare.Han gick i döden för dig och mig för att föra oss tillbaka till Gud igen. Att tillhöra Jesus är det underbaraste som finns och att han älskar mig.Jag har fått frid i mitt hjärta som övergår allt annat.Gud har öppnat mina ögon så jag kan se det som är i världen på ett helt annat sätt. Vänner...Därför säger jag med frimodighet att det finns inget i världen som kan mätta ditt andliga hunger.Det finns inget i världen som kan ge dig det du behöver.Jesus kors är dårskap för världen men för oss som tror är det vår räddning, frälsning.Det som Johannes sa när han såg Jesus. Se Guds lamm som borttager världens synd. Det är genom Jesus vi får liv inte det gamla livet som vi lever utan ett helt nytt liv.Vänd dig om till Jesus. Han är svaret för alla, för hela mänskligheten.Det är hos honom du kan finna din ro och vila.Jesus säger: Jag ska aldrig lämna dig eller överge dig .Jag är med dig till tidens ände.Många människor kanske har svikit dig men Jesus sviker ingen och till honom kan vi ge oss hän för han älskar dig och han vill ta hand om dig. Han ger dig glädje och fröjd i ditt liv. Du kommer och hoppa och dansa när Jesus möter med dig och du kommer aldrig att glömma det första mötet.Jag har aldrig hört att någon sagt att han eller hon har ångrat sig att de gett sitt liv till Jesus. Tvärtom, de vittnar om Guds godhet och omsorg.Jesus älskar dig...och han väntar på ditt JA

 
ANNONS
 
Maria

Maria

8 mars 2007 23:11

hej Mirre
Underbart är det att vara på rätt väg, ja.
Du skriver härligt om detta, och jag hoppas människor tar till sig det du förmedlar.
Stor kram fr Maria

http://livet.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se