Direktlänk till inlägg 17 mars 2007

Jesus säger: Om någon slår dig på ena kinden så vänd den anra till..

Av Marit Blomqvist - 17 mars 2007 10:11

Hej på er alla där ute och Gud välsigne er.Jag fick ett ord från Gud idag som jag vill dela med dig.Jag fick ett ord på morgonen där Jesus säger: Om någon slår dig på ena kinden så vänd den andra till, jag tror att den versen står i Jesus bergspredikan.Det behöver inte betyda att någon slår dig ordagrant på kinden utan det kan betyda också att någon förtalar dig eller bär fram osanning om dig eller bär sig illa åt mot dig och mig på något sätt.Det finns en glädje i att inte gå till hämnd eller bli rasande för osanning som gör oss illa. Visst blir man ledssen och besviken och sårad, men det är bättre att vara tyst än börja strida med världen.Det är bättre att ta emot osanning och lida i det tysta när man vet att man tillhör Jesus och att ens hjärta är rent än att gå i full krigsutrustning och gå i hämnd och ge igen. Nej det bäddar bara till att bitter rot växer upp och gör situationen ännu värre än det var innan.Kärleken till vår nästa om det är så en fiende eller vän löser och helar våra hjärtan.Kärleken uthärdar allt och är tålig och mild.Denna underbara kärlek kommer från Gud allena från hans Faderhjärta till oss var och en.Denna kärlek uthärdar allt och denna kärlek är tålig och mild.Gud ska all äran ha och vår tillbedjan, han är vår starkhet välbebrövad. HallelujaGud välsigne er er alla...Jesus älskar dig och mig. AmenKramar till er alla...Mirre

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mirres vänner i Falsterbo

17 mars 2007 16:59

Som vanligt kloka och bra ord från Mirre -
jag själv behöver ta detta till mej - det är så lätt att bli sur o härsken o "ge igen"
men det sköter Herren om när Han säger:"Min
är hämnden och jag skall vedergälla det"
Kan vi få nåd att samla "glödande kol" så är
det välbehagligt inför Herren. Skulle vara
bra om Du vid tillfälle ville ta upp TUNGAN
- läs i Jakobsbrevet om den. Kram G. o A.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se