Direktlänk till inlägg 26 mars 2007

En underlig dröm om får

Av Marit Blomqvist - 26 mars 2007 08:56

God morgon. Jag hade en dröm inatt som tog mig ordentligt.Jag drömde att det var tre stycken får och några lamm inne i en ladugård instängda men varken mat eller vatten.När jag gick in efter några dagar utan att ha varit hos dem och skött om dem så hittade jag dem uttrötta hungriga och utmärgade och törstiga. ( det var mina får i drömmen)Jag blev helt förtvivlad så jag gick upp till höskullen där jag hämtade potatis som hade börjat och gro, halm och någon slags kratffoder och med massor av vatten.Det första fåret drack vatten men det andra var så slö att den inte orkade upp så jag välte den ur sägen där fåret låg nerbäddad med mattor på för att få upp den på benen.Den var utmärgad och uttorkad men jag fick liv i den också.Sedan fick jag se i drömmen att fåren kunde komma ut och började få liv sakta men säkert med de var medtagna av det som hade varit.I drömmen skälde pappa ut mig att jag kan inte göra så med fåren, jag fick inte misssköta dem.Medan pappa skällde så var jag bedrövad i mitt hjärta och kände djup ånger att jag inte hade skött om mina får och gett dom mat, vatten och omskötsel.Jag sa till pappa att jag ska aldrig mer ska göra så igen, utan sköta om dem ordentligt.Den här drömmen talade till mig så starkt.Jag är övertygad om att denna dröm är ett allvarligt budskap till oss alla från Herren som är troende.Vi som har fått möta Jesus, vi måste lyda Gud och så ut mat, andlig mat till våra med människor som törstar, hungrar och är utmärgade, människor som kanske inte ens orkar resa sig.Gode Gud..detta tog.Ger vi inte ut av det som vi fått av Herren kommer vi själva och dö tillsammans med dom utmärgade fåren.Denna dröm gör mig så ont att jag nästan är bedrövad och direkt började jag rannsaka mig själv när jag vaknade.Jag sa till Herren att om denna dröm är från dig så tar jag emot den.Gode Gud förlåt mig och förlåt oss alla.Vi kan inte sitta vid våra kyrkor och ta emot av Gud utan att ge det vidare till alla andra. Vi kommer och härskna invändigt och till slut lukta illa.Vi måste vidare med budskapet om Jesus och inte bara ta emot och ta emot.Det får inte bli egoism i våra liv utan vi måste vidare till fåren som är där ute.Jag kännde en glädje i drömmen när jag var på väg till höskullen för att hämta mat till fåren och det var inte lite mat, det var massor och jag kände i drömmen att det var brottom för att kunna rädda dem.Det andra fåret som låg ner utan att kunna ta upp sig själv utan min hjälp visar att det finns människor som är nerslagna så att dom inte orkar att resa sig.Vi måste hjälpa dem och det är genom Jesus och berätta om hans liv och vad Jesus gjort för oss på korset.Potatisen som hade börjat att gro visar skott som vi ska dela ut och det är Guds ord och till slut så börjar den och växa och gro i människors hjärtan.Vattnet som släcker törsten är den Helige Ande som vi måste berätta om och ge människor kunskap att dom är inte ensamma utan vi har en hjälp.Kraftfoder i drömmmen är Guds kraft som verkar mäktigt i oss. Men Guds kraft kan vi förmå allt och gå emot allt det onda som finns i världen.Halmen har inte så mycket näring i sig, halmen är mer bukfylla. Gud vill att vi ska så av Honom och av hans ord inte av oss själva.När vi går i väg med vår egen kraft så verkar det till intet prcis som halmen ger ingen näring om man bara äter den.Jag bad Gud om uttydning om drömmen och det fick jag.Vakna vänner...vi får inte sova...Gud hjälpte oss..Jag älskar er med Jesus kärlek och han älskar er.Kramar Mirre

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gurli o Assar i Falsterbo

26 mars 2007 11:03

Drömmen som Mirre haft får vi som kristna ta till oss var och en. Vi lever i en Laodikeiatid av andlig slöhet och likgiltighet och vi skall en gång stå till svars inte bara för vad vi gjort utan även för vad vi underlåtit att göra. Som jag ser Mirresdröm är det det personliga ansvaret som kristen att vittna - pekaka på Jesus -
vinn en och en sa LP i en av sina sista predikningar. Folk som aldrig går i någon kyrka får vi vinna på annant sätt - som kristna ska vi vara "Kristusbrev" 2 Kor.
3:3 Mirres dröm är en både allvarlig och skakande profetisk hälsning om att ta vår
frälsning på yttersta allvar - vad händer med oss om vi inte varnar syndaren? Läs
Hesekiel kap. 3 v. 17-19 Mirres vänner.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se