Direktlänk till inlägg 11 april 2007

Jesus säger: Se jag gör allting nytt

Av Marit Blomqvist - 11 april 2007 12:17

Mina tankar gick denna morgonen till em tavla som finns i en kyrka: Se jag gör allting nytt."Det galmla är förgånget, se något nytt har kommit".Ja det är sant. Det gamla är förgånget, se något nytt har kommit.Se jag gör allting nytt.All pris och ära till Gud som förvandlar våra liv när vi säger Ja till Jesus.Sedan jag tog emot Jesus i mitt liv så kan jag se hur Gud lägger allt rätt som en pussel,alla bitar passar varandra och börjar blida ett mönster.Ett möster som bara Gud kan skapa i våra liv och göra det som han har tänkt för oss redan vi var i moderlivet.Ja att leva med Jesus är ett äventyr som kan även innebära kamp men när vi utstått kampen så kommer välsignelser där ur.Jesus lämar oss inte när vi får uppleva svårigheter utan han finns där hela tiden.Jag var med om något i helgen som krossade mitt hjärta fullständigt men mitt i svårigheterna grät jag och böjde mina knän och jag kände den Helige Anden närvaro som tröstade mig, mitt i min svåra stund.Den Helige Anden gav mig en vila så jag lade mitt huvud på sängen och grät stilla.Jag prisade Gud mitt i lidandet och jag upplevde en frid inom mig som inte kom från denna världen utan från Gud.Gud talade till mig och sa att om någon tar ifrån dig manteln så ge honom resten av klädnaden ocksåOm någon tvingar dig att gå en mil så gå två.Jag sa till Gud att människorna kan ta ifrån mig allt det spelar ingen roll men dig kan dom aldrig ta ifrån mig. Ingen kan skilja mig från Jesus kärlek.Prisat vare Herren. Han är konungarnas konung.Han är upprättaren, han är läkaren, han är kärleken.Ja Jesus är allt.Ja ,jag fick uppleva Guds närhet mitt i mina svårigheter och det var kaos vill jag lova.Men mitt i stormen så var Jesus med med den Helige Anden.Jag är så tacksam till min älskade Jesus. Det må storma mycket det vill i våra liv men den som har Jesus i sitt hjärta står stabil o av sett vad det än är.Jesus har gjort allt nytt i mitt liv. Han tog all synd på sig på Golgata kors för att sätta dig o mig fria.När vi blir frälsta så har något nytt kommit och det gamla livet är begravd och borta.Ja vänner detta är helt nytt liv tillsammans med Jesus och en äventyr vill jag lova.Och det gamla livet för min del får vara borta i evighet i glömskan hav för jag har fått något alldeles underbart liv med Jesus. Ja Jesus säger: Jag är vägen sanningen och livet.Ja något nytt har kommit. Prisat vare Herren i evighet.Du vännen detta underbara liv tillsammans med Jesus kan du också få om du tar emot Jesus i ditt hjärta som din frälsare och ber om syndernas förlåtelse.Ingen kan bli frälst förran man går till den som förlåter synder, var det någon som sa.Det är Jesus det. Vägen till fadren går genom honom.Låt inte världens rikedommar hindra dig för dom kan du ändå inte ta med dig dit du går så småningom.Utan ge allt du har till Gud så kommer han att ta hand om dig och välsigna dig.Sök Guds rike först så ska det andra tillfalla er.Amen ..det är så sant. Ger man Gud första platsen i sina liv så kommer han också välsigna dig och ge dig det du behöver.Ja prisat vare Herrens namn.Gud välsigne er alla...Vänd om dit du hör hemma och det är i Guds famn som har så stor omsorg om dig och mig.Kramar Mirre

 
ANNONS
 
aneht

aneht

11 april 2007 22:51

Vad fint du skriver. Ärligt och mjukt. Det är lätt att prisa Gud när allt är bra men det är när prövningar kommer man växer som mest. Det var bra att du inte gav dig hän åt självömkan eller annat utan prisade Gud, och så fick du tröst och kraft. Precis så som vi alla borde göra. God Bless U! Kram

http://blogg.aftonbladet.se/6383

 
Ingen bild

Gurli o Assar i Falsterbo

12 april 2007 10:35

Mirres rader verkar så äkta och sanna. Varför? Hon har själv prövat och vittnar man då är man trovärdig.Dessa två bibelord som Mirre lyfter fram är för mej så viktiga att jag har dem i form av två magnetskyltar som jag fäster baktill på bilen - men man får inte busköra då.Detta om vad som skall kunna skilja oss från Kristi kärlek - står i slutet av Rom. 8 - det är oerhört starkt -
Denna Internetmissionär Mirre - hon får bara
in fullträffar - hon har en sak som är mycket viktig "VILLIGHET" Ps. 110:3 KRAM GoA

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se