Direktlänk till inlägg 28 april 2007

Guds kärlek är så stor

Av Marit Blomqvist - 28 april 2007 17:22

            

Där Herrens ande är där är frihet

Du omsluter mig på alla sidor och du håller mig i din hand.

På alla dina vägar må du tänka på honom, så skall han göra dina  stigar   jämna

Över dig ska Herren stråla över dig ska hans härlighet visa sig.

Gud är ljus och inget mörker finns i honom.

Min Gud är trofast och kommer till min hjälp

Allt förmår jag i honom som ger mig kraft.


      Du vet väl om att du är värdefull

   att du är värdefull här och nu

att du är älskad för din egen skull

för ingen annan är som du


                   

                          

 
ANNONS
 
Maria

Maria

29 april 2007 09:42

Hej Mirre! Hälsar på dig... Ja allt förmår vi i honom som ger oss kraft. Och vilken kraft sen! Kraft från himlen! Alla människor är så värdefulla och älskade, men så få förstår det. Önskar dig en fin dag! Kram fr Maria

http://livet.bloggagratis.se

 
Ingen bild

evertis

9 april 2009 13:12

Vilken kärlek har hindrat ondskans och
katstrofernas värld ifrån att ha blivit skapad?
Vilken kärlek var det som skyddade och
bevarade Engla och alla andra ihjälpinade
barn här i världen? Kan man få besked.TACK
Hälsningar evertis@hotmail.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se