Direktlänk till inlägg 21 maj 2007

Du som undrar

Av Marit Blomqvist - 21 maj 2007 08:52

Gud välsigne dig vännen.


Ja, jag vittnar om Guds under och ingen kan tvivla längre om att Gud finns. Det finns mågna människor som fått helande och upprättelse i sina liv när man går Gud till mötes.

Jesus älskar oss o har dött för vår skull på korset där han led döden för hela mänskligheten.

Jag har funnit Jesus i mitt liv genom att ta emot honom i tro o gett hela mig till Gud och det är då livet börjar med Gud och vandringen med honom.

Skulle jag tystna med mitt vittnesbörd så skulle stenarna ropa. Nej, Jag kommer aldrig att tystna. Hur ska jag kunna vara tyst när mitt hjärta flödar över av Guds glädje i mitt liv. Hur ska jag kunna vara tyst när lovsången är så stark och min tacksamhet till Gud att han frälste mig och gjorde mig fri.Ja , jag vill vittna om Jesus för att många andra ska finna honom och berätta att här finns det du söker. Här finns det som ger liv. Här är det frid som övergår allt annat och som världen aldrig kan ge.

Jesus uppmanr oss oxå att gå ut i hela världen och berätta om det goda budskapet.

Jag vittnar inte för att fylla min församling, jag vittnar för att många går fölorade och jag vill berätta för alla som vill höra att här är det liv som var tänkt för oss i begynnelsen och då spelar det ingen roll vilken församling man går med i om det är pingst, mission eller frälsningsarmeen efter att man tagit emot Jesus.

Församlingen är viktig för där har man gemenskap med varandra, där växer man till tro och man får sin styrka och där kan man stilla sig ner o bara lyssna till Guds ord.

Så det handlar inte om att värva församlingsmedlemmar för då skulle mitt arbete här vara död.

Nej, vännen jag lyfter fram Jesus och vad han har gjort för mig och i många andras liv.

Jesus har vänt mitt liv från ångest, bedrövelse, gråt, från mörker till glädje framtid och till ett hopp.

Därför vittnar jag att Jesus lever för att många ska vända sig om till Gud.

Jag kommer och ropa ut Jesus namn och berätta för alla som vill höra så länge jag andas och finns till.Jag har blivit räddad för att rädda.

Jag är inte född för min egen skull för jag är född för andras skull.


Jesus älskar oss och han säger. Jag är vägen sanningen och livet, ingen kommer till Fadern utom genom mig.


Gud välsigne dig vännen..kramar Mirre

 
ANNONS
 
Ingen bild

jag som undrar

21 maj 2007 13:32

Oki tackar som svarar...ne men jag blir trött på dem som hela tiden går omkring och tränger sig på folks liv...bara för att få veta om man nu ska bli "medlem" jag menar om man nu vill bli konverterad så gör man de med fri vilja, vill man bli troende eller bara någon som ÄR så är de ens val och inte någon snubbe i kostym som hetsar om att man ska gå med..känns som om de bara e ute efter medlemmar för att få någon slags "status"...öch de som är intressant är att jag läste en anekdot här om dagen som handla just om de....ha de så gött kramar, jag som undrar

Ps. om du nu vill läsa anekdoten så får du tala om de i bloggen kram

 
Ingen bild

G o A

21 maj 2007 16:51

Har aldrig blivit antastad av "snubbar i kostym" men redan 1942 bad jag som 7-åring frälsningsbönen det har hållit - är inte medlem men skall det tvunget vara en titel så är jag Kristi medarbetare som beundrar Mirres frimodighet - hon blygs inte för evan
gelium - det behövs Mirrar. Kram Gurli,Assar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se