Direktlänk till inlägg 23 maj 2007

Blommande natur ett Guds under

Av Marit Blomqvist - 23 maj 2007 10:59

Vänner hur kommer det sig att naturen återuppstår varje vår är det slumpen somliga tror det .....!


Men jag har svårt att tro att slumpen kan göra så att blomman blir lika vacker varje vår att fåglarna kommer tillbaka till oss också varje vår.


Det måste finnas en mening med det ....  tror det är så att Gud vill visa sin

omsorg om oss och visa hur mycket han älskar oss människor, som är kronan på hans verk, att vi ska få möjligheten att njuta av hans övriga skapelse varje år, samtidigt vill han ge oss en påminnelse om evigheten.

För han älskar oss så mycket att han också vill att vi ska bli frälsta och få del av hans underbara nåd och trygghet. Få vara tillsammans med honom i evighet. 

Good bless you från Mirres blivande man Lennart

 
ANNONS
 
Gerd

Gerd

23 maj 2007 21:35

Hej Lennart. Vilka vackra ord. Ja jag är lika fasinerad av Guds skaparvärk varje dag när jag vaknar. Det är alltid något nytt att se och bli förvånad över i vår vackra natur. Gud välsigna dig och Mirre. Kramar från Gerd

http://gerd.apg29.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se