Direktlänk till inlägg 25 maj 2007

Uppgivenhet eller liv Gud.

Av Marit Blomqvist - 25 maj 2007 09:53

Hej mina älskade vänner och Gud välsigne er var ni än är.


All ära till min himmelska Fader att vi som mött Jesus och frälsningen kan berätta för andra om det glada budskapet att Jesus lever och att det finns hopp för mänskligheten.

Det finns så många sargade själar i världen som inte finner det dom söker efter och allt känns bara att man inte orkar längre.

Man försöker existera och leva men allt känns jobbigt och man knappt orkar gå upp på morgonen för det känns tungt.

Till och med det minsta man ser att man borde göra men allt är som man skulle lyfta ett berg och till slut så sitter man bara på soffan och man orkar inte.Ensamheten och ångesten finns där och man har ingen att vända sig till.

Många har sökt och söker läkarhjälp och det är inget fel att göra det , man har fått mediciner för att att dämpa oron i sin själ.

Lugnande mediciner, antidepressiva medel hjälper men oron och ängslan finns där. Varje dag blir en tung börda för man är orkeslös, man existerar men man lever inte längre.


Ja och jag vet att många känner igen det jag skriver för jag har upplevt det själv. Hur ensam man är med sina tankar och sin ångest för att orka leva överhuvudtaget. Många frågor formar sig men man får ingen svar.

Jag har själv velat dra täcket över huvudet när jag vaknade på morgonen för det var jobbigt att möta en ny dag igen.

Jag existerade men jag levde inte.

Att leva i ångest och depressioner varje dag sliter på människan, den äter upp människans själ invändigt.Ja jag kommer med det glada budskapet att det finns , läkedom och frid som många söker idag.

Människan ska allenast inte leva av bröd utan också av det som kommer från Gud.

Guds ord är som honung i vår själ. Guds ord är sant och sanningen finns hos Gud.

Människa är en andlig varelse som har ett behov av Guds relation och vara honom nära.Jag vet vad jag berättar för detta är själv upplevt. 

Jag minns dom nätterna jag ropade till Gud under tårar och jag minns hur jag kastade mig i sängen´och ropade från mitt inre att om du inte finns Gud så kan jag lika gärna lägga mig och dö för jag orkar inte längre.

Det var en ångest och en kamp om mitt liv det vill jag lova.

Jag minns också hur  det blev lugnt i mitt sov rum och jag minns också hur den Helige Anden kom med vila som inte kan beskrivas i ord.

Jag kände bara hur jag ramlade i hop i Jesus armar raklång och helt slut.

Mitt liv fick en vändpunkt från att ingenting vara till ett liv med mening och styrka och kraft och det var när jag gav mitt liv till Jesus.Jag fick frid i mitt hjärta och jag frågade någon en gång" Ska det vara så här"

Ja fick jag till svar, det ska vara så.

Det är som när lärljugarna var ute o fiskade när de överraskades av storm och Jesus näpste vinden och det blev lugnt.

Det samma hände med mig.

Jesus stillade stormen i mitt hjärta som hotade att dränka mig och ett ord från honom så blev det lugnt.

Prisat vare Herren namn.

All ära till Jesus som är konungarna konung och som kan och vill förvandla våra liv och ge mening i våra liv.


Min uppgivenhet blev till hängivenhet till Jesus, en helöverlåtelse till att bli hans tjänarinna och han budbärare om det glada budskapet till vår sargade värld.

Jag har inget att berömma mig av utan detta är nåd att vi kan komma till Gud och den vägen går genom Jesus som dog för din och min skull.

Priset är redan betalt genom Jesus död på korset där vi kan böja oss ner och ta emot frälsningen. Halleluja.Vänd om till Gud där du får vila för hjärta och själ.

Jesus vill att du kommer och ger ditt liv till honom just nu.

Du har kanske förlorat allt och känner att du inte orkar själv längre.

Jesus säger: Kom till mig ni alla som hungrar och törstar efter rättfärdighet ty de skola bli mättade.

Ge honom allt, hela ditt liv. Nalkas du Gud så nalkas han dig.Gud välsigne er...Kramar Mirre 
ANNONS
 
Ingen bild

G o A

25 maj 2007 22:58

I natt satt jag uppe vid mitt skrivbord och bad - bad för min syster i Tingsryd.Fick upp Joh. 16:33 "I världen lider Ni betryck - men var vid gott mod - jag har övervunnit världen" - kan variera med översättn.Det verkar som om Mirre o jag kompletterar varann. Mirres blogg var en fullträff. G o A

 
David Winther

David Winther

25 maj 2007 23:45

Du är en välsignelse mirre!

http://indexfond.nu

 
aneht

aneht

28 maj 2007 00:30

Frid är något så underbart att ha så det är bara inte klokt. Innan jag upplevde verklig frid i mitt inre skulle jag aldrig kunnat fatta hur underbart härligt det är. Vi tackar Gud för dig Mirre. Älskad av Gud och skön alltigenom. Genom Jesu blod vi rening fått och ett frö av evig härlighet i oss är sått.
Gud välsigne dig, syster!

http://blogg.aftonbladet.se/6383

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se