Alla inlägg under maj 2007

Av Marit Blomqvist - 13 maj 2007 09:22

O Herre, du har gett mig en ny sång i min mun, en lovsång till dig min himelska fader.

Tack fader för din omsorg om oss och tack för din nåd.

Inget annat namn är som ditt, inget annat namn är som ditt.

O Jesus,ditt hjärta är fullt av kärlek och mildhet.

Mitt hjärta flödar över av sköna ord till dig Jesus.

Du skall all äran ha. Varje knä skall böjas inför din helighet.

O Herre skapa i oss  ett rent hjärta och en frimodig ande så att din helige ande kan verka bland oss.

O Herre hjälp mig leva i din närhet i mig själv är jag så oändligt svag.

Vi behöver dig helige Ande för att möta en ny morgon dag.

All ära tillhör dig min himelska fader som vill oss väl och vill ha gemenskap med oss genom Jesus som dog för oss.

Tack himelska fader, välsigna alla som läser detta och låt dem känna din kärlek och din närhet  att det finns ett liv som inte av är denna världen.

"Smaka och se att Herren är god" kramar Mirre
ANNONS
Av Marit Blomqvist - 9 maj 2007 16:36


O Min himelska fader , hur stor och mäktig du är.

Du öppnar våra ögon så vi kan se. Vi ser din skapelse, vi ser din skönhet, vi ser din helighet.

Helig, helig är bara du Gud, min himelska fader.

Ditt ord är mina fötters lykta och ett ljus på min stig.

Dina ögon sågo mig, när jag ännu knappast var formad; alla mina dagar blevo uppskrivna i din bok, de voro bestämda förran någon av dem hade kommit.

O Herre skapa i mig Gud ett rent hjärta och giv mig på nytt en frimodig ande.

O Jesus lär oss att leva och bli lika dig i sanning och kärlek och Herre hjälp oss och lär oss att älska dig, lär oss att älska våra fiender som vill oss illa och talar illa om oss.

O Herre jag ropar till dig, förbarma dig över oss och var med oss till den dagen du kommer åter.

Vällsignat är ditt namn Jesus över hela himlen och på jorden.

O Herre, se till oss var och en, endast du känner våra hjärtan och våra tankar.

O Herre låt oss få komma ännu närmare dig och känna din frid som omger oss.

Prisat vare ditt namn i evighet..Amen
ANNONS
Av Marit Blomqvist - 9 maj 2007 09:59

                        Hej på er alla o Gud välsigne erAll ära vill jag ge vår himelska fader som har omsorg om oss alla.

Se varken åt höger eller vänster utan sikta blicken på Jesus därifrån ska vår hjälp komma. 

Ibland kan vi känna vår hjälplöshet och litenhet men vi har en Gud som är mäktig, stor och förmår allt.

Igår var det en sådan dag för mig att jag tyckte att det var en stor vägg som kom emot mig som jag skulle klättra över och det gjorde jag genom att jag gick ut i min ensamhet och var tillsammans med Gud och bara satt vid dammen som vi har i skogen.

Jag kännde Guds närvaro men ändå så fanns den obehagliga känslan där och  kännde min hjälplöshet och litenhet.

Tro endast tro var min medicin för min ande för jag vet att Gud lämnar oss inte när vi får utstå prövningar fast känslan kan vara att han är långt borta men nej, han är nära.Jag förstog senare vad Gud ville och det var att  jag skulle bara sitta tillsammans med Jesus en stund av tystnad och bara vara i hans närvaro och bara lyssna till honom.

Det är viktigt att vi stannar upp i vår vardag och låter bara allt som hör till hushållet stå eller vad det nu än är och ta tid med Gud.

Vi har så mycket måsten i våra liv och vi stressar i väg men jag vet att ger vi tid till Gud i vår vardag så får vi även tid till det som ska göras.Det var underbart att sitta bara ner o vara tillsammans med Gud en stund för det var välbehövligt. Det gav mig vila i mitt hjärta och min ande, det gav mig styrka att klättra upp och över väggen som kom emot mig.

" Allt förmår vi i honom som ger oss kraft.

Av Marit Blomqvist - 1 maj 2007 09:42

                         Där Guds Ande är där är det frid

 Hej på er alla mina vänner där ute och Gud välsigne er med hans godhet och omsorg.

Ja deta är så sant, där Guds ande är, där är det frid.

Ibalnd blir jag så förundrad och frågar mig att ska det vara så här i mitt hjärta och mitt inre där det nu råder stilla frid och jag får vila i Guds närhet och i hans kärlek. Ja, jag har hittat hem till Gud där jag hör hemma.

Mitt liv har fått en ny start som skulle egentligen skulle börjat i min barndom men jag blev inte undervisad om den väg jag skulle vandra så allt blev så fel och det innebar många år i mörker, sökande efter något och som jag inte visste vad. Det saknades något i mitt liv och nu vet jag vad det var som fattades, det var Guds relationen jag sökte.

Många människor söker idag på helt fel ställen, man roar sig på olika sätt, det kan vara alkohol, droger som man försöker stilla sin kaos och oro inom sig med men ändå kryper ångesten, ensamheten sakta men säkert och ger sig till känna. Man är som i en glaskupa och söker efter en öppning men finner den inte och till slut så hamnar man på glaskupans botten liggandes i förtvivlan och gråt av utmattning och uppgivenhet. Jag har också varit i en glagkupa och legat på botten av den men hittade öppningen och den som kunde förinta glaskupan för alltid och släppa mig ut till friheten var Jesus.

Vi har ju alla sett korna som släpps ut på försommaren så fort det finns grönt härligt gräs att äta efter en lång vinter i ladugården. Vilken glädje för korna och vilken uppvisning sen. Svansarna i luften och man kan tänka sig en ko klumpig, men nej då, då åker även rumporna upp och de ger ifån sig ett böl liknande ljud som kommer långt nerifrån magen och när väl korna kommer ut i den gröna hagen då började de stångas och leken är i full gång en stund.

Ja, så var det för mig när Jesus förvandlade mitt liv från en kaos, ångest och oro från den instängda glaskupan till grönbetet till frid, glädje till ande, kropp och själ. Jag behöver inte söka längre efter meningen med livet för det finns enbart hos Jesus och vår himelska fader.

Många frågar sig idag är detta livet, arbeta, sova och äta och dom frågorna går längre ner i åldrarna. Många ungdommar gör sig illa och beslutar själva att avsluta sina liv. Jag ropar till min himmelska fader att han möter med med alla som kämpar i sina liv för att orka existera. Jag levde också för att enbart orka existera men nu lever jag vänner ett helt annat liv och som är verklighet och det är att leva nära  relation med Gud och den vägen går genom Jesus. Där Guds ande är fär är det frid. Detta innebär att tar vi emot Jesus i våra hjärtan så kommer det att vara frid även i ditt hjärta och du kommer och finna livet som du är och var ämnad till sedan från begynnelsen då Gud skapade världen och människan.

Mina älskade vänner sök inte på fel ställen för du kommer ändå inte finna ro i ditt hjärta där ute som världen kan ge. Visst kan det ge dig en tillfällig lycka och tillfredställelse men inget som består.  Du finner det verkliga livet enbart hos Jesus som är bestående och evig.

 Mitt hjärta gråter för alla som lider. Om du har svårt att tro, men vill tro i ditt hjärta så kommer Jesus och öppna dina ögon ju mer du är tillsammans med honom och söker honom av hela ditt hjärta. Vännen då kommer ditt liv och förvandlas från bedrövelse, ångest och oro till glädje och frid och du behöver inte längre kämpa själv utan du har en som är mäktig  Gud vid din sida som förmår allt.

 Jag sätter in en bild ovanför texten så kommer du och förstå vad  som  händer när du tar emot Jesus i ditt liv. Till en början så kanske du inte ser något men till slut så kommer du och se.


Det står i Guds ord att: Allt förmår vi i honom som ger oss kraft.

                                      Där Guds ande är där är det frid.

 Jag älskar er med Jesus kärlek och han älskar er ännu mer. Kramar Mirre

                         
Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se