Direktlänk till inlägg 2 juni 2007

Antikrist

Av Marit Blomqvist - 2 juni 2007 11:51

Finns Gud: kunde man läsa i Ny teknik 02 juni.


Man kan läsa följande i Ny teknik. Finns Gud?

Den inbitna ateisten och biologen Richard Dawkins går hårt angrepp mot religionen i alla dess former i sin nya bok " The God Delusion".


Man kan läsa vidare: Är det den ständiga korruptionen i tredje världen, med fattigdom och svält som resultat, som fått många att vända sig till religionen-då vanligt vis islam? Men hur kan de då acceptera att Gud, om han är så allsmäktig som det sägs, kan tillåta så mycket svält, orättvisor, sjukdomar och lidande på på jorden? Varför gör han inte något åt saken.


Vidare står det: Många är också de som på olika sätt försökt att filosofiskt sätt bevisa, eller motbevisa, Gud existens. Inte minst den store Thommas av Aquino.

Dawkins anser emellertid att fråga om Guds existens borde kunna prövas vetenskapligt, precis som vilken teori som helst.O Min Gud förbarma dig över människor som inte känner dig och som sätter sig över din helighet och rättfärdighet. Ja, mitt hjärta gråter när jag läser sådant här där man förnekar Guds existens.

Har man glömt bort att Gud skapade människan till sin avbild och att vi skulle leva i harmoni och kärlek med Gud men då när synden som in i bilden kom också döden in som brev på posten och all ondska som finns.


Har man glömt att det finns en ond makt som gör allt för att förblinda människans ögon som är Guds skapelse.

Man skyller på Gud att det är hans fel att det finns sjukdomar, svält och allt elände som finns i världen.'

Att det finns så mycket elände i världen är satans verk och människans ohörsamhet vad Gud säger.

Synden har sin lön, det man sår får man skörda.

Sår människan ont och följer syndens och ondskans gärningar så får man också uppleva  ont och död och som är syndens lön och det kommer vi inte undan med. Och det vet vi om utan att ens läsa Guds ord för Gud har lagt det i våra hjärtan där vi kan skilja på rätt och fel, eller gott och ont.

Sår vi det som är gott så får vi också skörda gott där ur och får välsignelser av Gud.

Människa valde sin väg att gå från Gud, kan det bli annat än elände då?

Kan det föra med sig annat än ondska när man följer ondskans gud som regerar i denna världen.Vem är människan som förnekar Guds existens, naturen och allt som är skapat på jorden är av Gud.

Allt som är skapat av Gud i naturen står som ett vittne utan ord att Gud finns och börjar vi söka skaparen så kommer han också att uppenbara sig för oss.

Att människan söker sig till religioner är väl inte så underligt för man har en Guds längtan inom sig medveten eller omedveten.

Gud har lagt det i våra hjärtan så människorna är en andlig varelse som behöver Gud för att kunna leva i frid och rättfärdighet.

Har man tänkt på att det är skillnad på vår Himmelska Fader och olika religioner.

Gud sände sin son Jesus till oss medan vi ännu var syndare men i andra religioner söker man sig till Gud och vill prestera något i sina liv för att behaga Gud.

Ja, det är skillnaden att Gud steg ner till oss medan vi ännu var syndare men andra religioner söker man själv och vill göra goda gärningar eller vad det nu än är.


Ska vi finna Gud så går vägen till Gud genom Jesus som dog för oss på korset, han dog för hela mänskligheten för att föra oss till Gud där vi hör hemma.

Vi kan inte få svar om Guds existens genom konstiga filosofiska medel eller med vetenskap. Vi lär endast lära känna Gud genom att ta steget och tacka ja till frälsningen.

Det är Gud som uppenbarar sin gestallt sin rättfärdighet och helighet genom den Helige Anden.

Den människa som söker svar på ,om Gud finns genom vetenskap kommer aldrig att få sitt svar hur han eller hon bär sig åt.


Man kan också läsa i NyTeknik hur man gjort en undersökning om bönens makt. GUD HÖR INTE BÖN

Hur kan man hålla på att jäcka med Gud och testa honom så här.

Tror man att Gud svarar på bön för den sjuka testen genom att människan använder sig för vetenskapen och jämföra bönens makt.

Vem tror människan Gud är? när man gör så här, det är det samma som att spotta Gud i ansiktet.

Finns det ingen respekt för Gud längre?

Låt Gud vara Gud i ditt liv men istället gör du dig själv till Gud mot Gud.

Vem är du människa som sätter dig emot Gud som är mäktigare än du?Det jag har skrivit här om texten så är det den antikrist  som kommer och som finns redan som Guds ord talar om och varnar för, därför är det viktigt att vi lever nära Jesus.

Vet du inte om att Jesus är i ditt hjärta så består du inte provet står det i Guds ord.Guds folk vakna! Var inte som de jungfrurna som sakande olja i sina lampor.

Det kommer o komma en tid av förföljelse som inte kan liknas vid något annat, men frukta inte säger Herren. Vi vet att detta skall komma  och det måste komma och då vet ni också att Jag kommer snart.

Jag ger er styrka och kraft så var vid gott mod .Jag har besegrat världen och den ondska som råder.

Allt är mig underlaggt. säger Herren så var vid gott mod. Jag är med er intill tidens ände. Amen


Gud välsigne er....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gurli o Assar i Falsterbo

3 juni 2007 15:45

Som alltid intr. o bra vad Mirre säger.Ps 14:1 "Dårarna säger i sitt hjärta: det finns ingen Gud." Ska man hitta ateister måste man leta bland dumma människor - inte
ens i helvetet finns några ateister. Jak. 2:19 "också de onda andarna tror och bävar"
dock inte så att det finns någon frälsning för dem.Har mött frågan "Om Gud finns, hur kan Han tillåta krig - barn som svälter och
allsköns djävulskap på vår jord?" Svar: "Gud
tillåter INTE det men vi har fått en fri vilja att välja det goda eller det onda - vi
är inte skapade som viljelösa robotar.Synd
skiljer oss från Gud och vad som sårar Fadershjärtat är när vi aktivt står honom emot och deklarerar "Jag vill inte tro" OK
men var beredd att ta konsekvenserna. Det är
här på jorden vi skall bestämma oss - det går inte att teckna brandförsäkring när elden rasar i farstun. Jag vet - jag har varit i branschen hela mitt liv - att reglera vad eld som kommit lös förorsakat.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se