Direktlänk till inlägg 8 juli 2007

Allt har sin tid.

Av Marit Blomqvist - 8 juli 2007 09:24

                Hej på er alla och Gud välsigne er.


Igår var jag och min blivande man på 70 års kalas.

Vi träffade många människor och som jag inte sett på länge.

Barnen som varit små och som lekt med mina barn hade blivit vuxna och hade barn själva. Jag försökte  se vem som var vem men det var nästan omöjligt. En del syskonen var så lika varandra så man kunde tro att de var tvillingar men ändå skilde det några år mellan dem.

Många äldre kvinnor och män var till åldern komna men en del av dem  kände jag igen men de kunde inte placera mig vem jag var.

Jag hade vuxit upp där på gården men ändå var jag som en främling.

Mina fostersyskon kände jag inte längre .Jag hade varit borta för länge och bott på en annan del av landet.

Det var en konstig känsla som jag hade när vi åkte hem och jag förstog att den perioden var slut i mitt liv.

Ny generation hade vuxit upp och många av dem äldre som var där kommer inte finnas med i all evighet.

Det var en obehaglig känsla och inse att allt som var där när jag var tonårig hade blivit något främmande. Jag hade blivit en främling för dem, de hade blivit främlingar för mig fast vi hade känt varandra tidigare.

Det är som vi kan läsa i Guds ord i Predikaren 3. " Att allt har sin tid, allt som sker under himlen har sin stund.


Jag är så tacksam till Jesus att han förändras aldrig.

Han blir aldrig en främling för mig min älskade Jesus.Han är den samma igår, idag och i evighet. Jesus känner mig och jag känner Jesus, Tack Gode Gud.

Jag förändras till mitt yttre och blir gammal och grå så småningom men Jesus är den samma fast jag är gammal.

Han bär mig nu så kommer han också bära mig när jag sitter i gungstol.

Ja, vi kan vandra med Jesus hela livet och livet blir helt annorlunda.

Det är lättare att leva när man tror än att leva när man inte tror och tron på Jesus bär oss och tron bär över alla tvivel.


Även om släkten alla människor förändras så förändras aldrig Jesus.

Jesus trygga hand är den samma, hans ord blir det samma, hans kärlek är det samma,hans trofashet är det samma,helande till ande , kropp och själ är det samma. Halleluja. Han förändras aldrig lika så hans ord, alla hans löften står kvar som vi kan läsa i Guds ord.

Vi förändras men Gud är den samma i evighet. Hans löften är sanna och ger oss liv här och nu.

Jag är så tacksam till Gud att jag aldrig behöver gå ensam längre och Jesus lämnar mig aldrig. Han går vid min sida och han uppehåller mig med sina löften och sin kärlek.

Tack älskade Fader, hans kärlek är gränslös.

Gud vill oss allt gott och han vill föra oss på den rätta vägen, han går med oss om vi vill det.

All ära o pris till min himmelska Fader som har omsorg om oss var och en.

Vänd om vänner till Jesus som är det verkliga livet. Du är inte skapad till att leva utan Gud, utan du är skapad till att leva med Gud.

Du utgår ifrån honom som skapat dig så vänd om till din skapare.

Ger du ditt liv till Jesus och ber om syndernas förlåtelse så tas slöjan bort från dina ögon så du kan se Jesus, inte med dina fysiska ögon men med ditt andliga öga. En helt ny värld kommer att öppnas för dig och du kommer och uppleva Guds närhet och ju mer du går tillsammans med honom ju mer lär du känna honom och ju mer vill du ha av honom.

Vår himmelska fader nöjer sig inte med att du blir frälst utan han vill komma och ha gemenskap med dig, en levande relation.

Det finns inget underbarare att ha en relation med Gud och du kommer och få frid i ditt inre.

Kom och upplev hur det är att vara med Gud och i hans närhet. När du väl smakat att Gud är god så vill du inte därifrån. Du vill vara tillsamman med honom att vandra med Jesus  som är godare än det godaste honung.

Halleluja.

Det finns bara ett liv och det är att gå med Jesus för han är vägen sanningen och livet.

Amen 
ANNONS
 
Ingen bild

G.o. A.

8 juli 2007 14:04

Tack Mirre för att Du säger så kloka saker.
Mal.3;6 "Ty jag Herren har inte förändrats"
Jak.1:17 "Allt det goda vi får , varje full-
komlig gåva kommer från ovan , från himlaljusens fader, hos vilken ingen färändring sker och ingen växling mellan ljus och mörker" Hes.18:25 Men nu säger Ni:
"Herrens väg är inte alltid densamma" Skulle
verkligen min väg inte alltid vara densamma?
Är det inte snarare Er väg som inte alltid
är densamma?" Hebr. 13:8 "Jesus Kristus är
densamme i går i dag och i evighet" G. o A.

 
Ingen bild

Mirres bror i Falsterbo

8 juli 2007 17:45

Fienden är ofta ute för att stjäla vår glädje, hälsa och frälsningsvisshet - Joh.10:10 - det är bra att veta när känslorna spelar oss spratt - visst är det
bra med känslor - det vore trist utan, men
frälsningen i Jesus har vi i Ordet och tro inte att Gud är där och suddar stup i kvar-
ten - som tillhörande Guds folk tycker jag
att det brister i ett avseende - vi skulle bry oss mer om varandra - ha omsorg - skratta med dem som skrattar - gråta med dem som gråter.Mirres fans i Falsterbo.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se