Direktlänk till inlägg 13 augusti 2007

BIBELSKOLA!!!!!!!!!!!

Av Marit Blomqvist - 13 augusti 2007 09:48

                                                               jAG HAR KOMMIT IN PÅ BIBELSKOLA

                           hALLELUJAAAAA!!!!!!!!!!!!

                           jOSUA I GAMELBY...HALLELUJA

                           ÄRA VARA GUD. !!!!!!!!!!!!!!

                          JESUS HÖR BÖN...HALLELUJAAA!!!!!!!!!!!Matt. 7:7,8  Bed och ni skall få, sök och ni skall finna, bulta och dörren skall öppnas för er. Ty var och en som ber han får, och den som söker, han finner, och för den som bultar skall dörren öppnas. Halleluja jag har fått böne svar idag.

För en tid sedan har jag fått ett profetiskt budkap om att jag ska söka mig till bibelskola och jag har haft en enorm längtan att komma in dit Gud leder mig.


Jag har bett och sökt och bultat på Guds dörr och min hunger om att lära mig mer om Guds ord och sitta ner vi hans fötter och bara lyssna och äta av det Gud  vill säga och senare komma ut till tjänst och predika.

Jag har vetat i mitt inre att jag behöver mer kött på benen som man brukar säga och som också Gud vill att jag ska ha, en förberedelsetid tillsammans med honom.Jag har varit på internett och kollat alla möjliga folkhögskolor men inte känt att det var rätt och ibland har jag kanske känt mig tröstlös men ändå har jag vilat i Herren att han kommer och leda mig, en inre visshet som jag hade.

Jag väntat på att Gud skulle leda mig och jag har hoppats på Herren att han skulle svara mig.

I dag satt jag vid datorn och ringde till Josua bibelskola i Gamleby och när jag pratade med dem så sa det halleluja i mitt hjärta att det var där jag skulle vara.

Inte nog med att jag kom in så fanns det en liten lägenhet till mig

" En tvåa" som var bokat till en annan sökare som inte skulle komma.

Halleluja, är inte Gud god så säg.

Gud hade redan gett mig en lägenhet och förebrett min ankomst till Josua bibelskola.


Jag har också hör den Helige Ande säga ett antal gånger" Jag ger dig vad ditt hjärta begär"

Ger vi vårt hela hjärta till Jesus med allt vi har så kommer han också ge oss välsignelser.

Börjar vi be från vårt innersta så kommer han också svara oss fast omständigheterna säger annat.

Halleluja


Jag sa det till min man att om jag ska nu leva på nudlar ett helt år så vill jag gå och jag vet att har Gud förebrett detta för mig så kommer han också ta hand om resten också.

Gud har inte bara förebrett detta för mig, utan för min man också.

Angående lägenheten att min man kan komma  och hälsa på mig och vara hos mig är Guds omtanke.

Halleluja.Halleluja..prisat vare Herrens namn.


                           

                                            

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lb_flower

13 augusti 2007 12:14

Det är bara att gratulera till Guds omsorg om dig o din man
Jesus älskar dig av hela sitt hjärta o han har oändlig omsorg om dig.

 
Ingen bild

G o A

13 augusti 2007 23:49

Grattis Mirre.
Vi tycker så mycket om Dej och unnar Dej allt gott - detta går helt efter Guds ritningar. Hälsning till Lennart.
Dina vänner i Falsterbo.

 
annasol

annasol

28 augusti 2007 12:00

Hej!
Vilka fina sidor du har här. Grattis till skolan! Jag delar din glädje då jag också fått besked att jag kommit in på en diakonutbildning, helt enligt Guds plan.
Visst är det härligt att få sprida Herrens kärlek här på jorden. ;O)
Gud välsigne dig!
annasol

http://troende.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se