Direktlänk till inlägg 29 mars 2008

Håll fast vid Jesus

Av Marit Blomqvist - 29 mars 2008 11:59

                 Hej på er alla och Gud välsigne er.


Hoppas alla ni har haft en fridfull påsk.

Vad hade det blivit av oss om inte Jesus gett sitt liv för oss? Tanken kan skrämma ibland men jag behöver inte tänka så för nu har Jesus dött för oss alla, för hela mänskligheten och gett oss en chans till att vända oss om till honom som är livet.


Jag var på ett underbart möte igår och fick uppleva ännu en gång hur Gud kom till mig i rätt stund och talade till mig profetiskt, mannen som talade till mig profetiskt kännde mig inte och inte jag honom. 

Den Helige Anden uppenbarade saker till honom som jag hade gått igenom i mitt liv och jag fick en hälsning från Gud att han hade hört mina rop och mina böner. Ibland hade jag undrat i mina böner "Gud var är Du!!!" Jesus sa " Jag var hos dig hela tiden.


Underbar Gud vi har. Jag är så glad, jag fick  bekräftat att Gud hör bön. I och för sig visste jag det tidigare men på något sätt blev det levande för mig igår på ett helt annat sätt i mitt inre.

Ibland när man upplever kamp i en liv så kan man tycka att Gud är så långt borta och ibland kan det bli så jobbigt att man börjar liksom ge upp  att han inte hör  böner eller rop. Men när den känslan dyker upp att man är nära att ge upp då ska man fortsätta att be ännu ivrigare för då har man snart kommit genom med seger det jobbiga.

Ja  Jesus är närmare än vi tror just i det tillfället fast allt känns tungt och jobbigt och man är trött.

Jesus är med hela tiden, inget kan ta oss från Guds hand.


Gud känner oss vid namn, han vet vem jag är och vem du är. Han vet när vi tvivlar och han vet om när det är dax att sända extra dos av kraft vid prövningar som vi möter.

Vi kommer aldrig heller att prövas över vår för måga utan Gud kommer och leder oss ut ur det.

Vid prövningarna växer vi också andligt sätt och blir starkare i Gud.

Så går du genom något jobbigt just nu och du vet med dig allt är klart mellan dig och Gud och att det inte finns några hinder i vägen för bönesvar så var ivrig med att fortsätta och be. Amen


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se