Direktlänk till inlägg 16 maj 2008

Jesus kraftens källa...drick bara drick

Av Marit Blomqvist - 16 maj 2008 13:47

Jesus kraftens källa...drick bara drickJesus jag tackar dig för alla människor och jag tackar dig och ber att du välsignar dem som besöker min sida på ett speciellt sätt.

Tack Jesus att de kommer också finna dig som är livet som inte känner dig ännu, för utan dig finns det ingen som kan ge liv och trygghet som du ger.

Jesus , jag ber att du välsignar dem som söker tröst hos dig och att du omsluter dem i din famn som du omslöt mig och gör det ännu idag.

Tack för att du är vägen, sanningen och livet. Amen


Den 11 maj inviges jag till frälsningsoldat vilket var en underbar dag.

Jag vittnar inte bara om Jesus i min mun och i mitt hjärta nu utan mina kläder gör det också, en uniform som jag bär med stolthet, inte med mänsklig stolthet eller högmod utan jag gläds inför Gud och med Gud.

Jag har gett mitt liv till Gud i och för sig det gjorde jag redan dec. 06 då jag blev frälst men på något sätt har jag blivit avskild att tjäna Gud nu på ett annat sätt när jag bär uniform. Jag är Guds soldat...Halleluja

Jag behöver inte presentera mig på stan  för alla kan se,

" Där går en frälsningssoldat" Jag vittnar om Jesus utan att säga ett ord.

Ja, Jesus min älskade vän som räddade mig från att gå under.

Jag har så mycket jag vill säga men det är en enda rus av lycka inom mig nu

så jag har svårt att fånga orden.


Jesus har ställt mig i rätt position, rätt väg då jag bekände min synd och tackade Ja till Jesus. Det var som en täckelse togs bort från mina ögon och det är just så det sker när man blir frälst. Jag har blivit räddad till att rädda att berätta om Jesus för dig som inte känner honom.

Varför ser man inte Gud ? (med inre ögon)

Det är synden som skymmer ditt hjärta så att du inte kan se Gud.

Ber du en frälsningsbön om förlåtelse för din synd och menar det i ditt hjärta  så kommer dina ögon öppnas och du kommer och se på ett helt annat sätt.

Du kommer och se att denna världens liv är inget att ha mot det du får av Jesus och gemenskap med honom.

Du lär känna Jesus mer och mer om du går med öppet hjärta och låter honom ta hand om dig.

Ditt liv kommer och förvandlas kanske inte på en gång men lita på din Gud han är nära.

Jesus är kraftens källa så drick dig otörstig av hans levande vatten.


Jesus säger. Den som dricker av detta vatten blir aldrig törstig igen.

Han menar att han kommer att fylla alla dina behov...Du är trygg i honom..och han kommer och tar hand om dig....Du behöver aldrig att vara rädd och skulle du bli det så har du en som går vid din sida som är starkare än allt annat som vi får möta.

Jesus är den första och den sista och det finns ingen mer Gud varken före eller efter honom för Gud finns för evigt..en och samma Gud.

Halleluja...Amen 
ANNONS
 
Ingen bild

G o A

23 maj 2008 20:25

Kära Mirre.
Du är räddad för att rädda andra. Fick på 40-talet ett litet foto av farbror Rudolf - han
var överste i FA - fotot ligger fortfarande i min bibel - på baksidan står det "Till Sten - Assar - Jesus sade FÖLJ MIG" G o A.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se