Direktlänk till inlägg 5 juli 2008

Kärleks brevet till Jesus

Av Marit Blomqvist - 5 juli 2008 20:31





O Jesus du är den finaste och underbaraste i mitt liv. Tack Jesus att du har gett mig att tro på morgondagen.

Tack Jesus att du är med mig vart jag än går.

Mitt liv hade varit mörkt utan dig men tillsammans med dig har jag ett hopp och en tro att få möta dig en dag och det dröjer inte länge förran du kommer.

O Jesus tack för din kärlek och tack att du älskar mig som jag är. Du vill inte ha prestationer utan du vill ha mitt hjärta . Jesus jag är din, mitt hjärta tillhör dig, hela jag tillhör dig. Jesus jag är din.

Tack för det livet du gett mig o Herre vilket jag ber och önskar att alla mina nära och kära fann. O Gud hjälp mig att vara ordets bärare så  att många finner dig.
Jesus du är den underbaraste som finns, du är ljuvlig, du är ren och rättfärdig Gud. Du är alfa och omega." Du är" Du är den första och sista.

Jesus vad vore mitt liv utan dig? Tomt och innehållslöst.

Jesus du gav mig livet. Du andades din ande i mig. Du öppnade mina ögon så jag kan se. Herre, nu kan jag se vad du har ämnat mig till och vad du skapat mig till, det är till att tjäna dig och ära dig min underbara himmelska Fader.

Herre hjälp mig att leva som du vill och Herre jag ber att du ger mig ett nytt hjärta där bara din kärlek får stråla ut till andra människor som jag möter.

O Jesus...Jesus jag älskar dig.

Jag vet Jesus att jag känner mig liten och kommer till korta många gånger men jag vet att när jag är svag så är du stark.

O Jesus, lär mig att älska dig, lär mig att leva så att det behagar dig min frälsare. Lär mig mer.....Amen


 
ANNONS
 
Ingen bild

G o A

6 juli 2008 13:53

En underbart fin kärleksförklaring.
"Honom älsken I utan att hava sett honom"
Det kom några greker upp till Jerusalem med en enda stor önskan o längtan o bön. "Vi skulle vilja se JESUS" Jag anar att de hade hört talas om kraftgärningen med Lasarus uch
varför de vände sig till Filippos var att
denne hade ett grekiskt namn.Kram Gurli Assar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se