Direktlänk till inlägg 9 juli 2008

Gör dig redo...Jesus kommer snart

Av Marit Blomqvist - 9 juli 2008 12:39Det går en smörjelse över Guds folk idag och Den Helige Ande är starkt närvarande. Många blir helade både till ande , kropp och själ. Lovsågen och tillbedjan är stark.

Nu talar jag inte om alla församlingar där den Helige Anden är stark utan i församlingar där Gud råder och där man tillåter det och välkomnar den Helige Ande.

Den Helige Anden är livgivaren i församlingen utan honom är församlingen död. Församlingen det är du och jag, du och jag är Den helige Andens tempel. Vi är Kristi kropp.

Jag känner oro i mig att många kristna börjar se sig om efter något annat än Jesus. Och klart att det blir frukten av det när den Helige Anden inte får vara med och inte få utrymme. Man går i sina gamla skor utan att förnya dem och till slut går dom sönder och det dröjer inte länge då när synden börjar smyga sig in .

Vi kan inte bygga på någon annan grund än det Jesus har talat om för oss. Det finns ingen annan som kan ge oss det liv som Jesus ger och det finns ingen annan frälsare än Jesus Kristus Guds son.

Guds folk, börja inte se dig om utan ha blicken fäst på Jesus. Börjar du se dig om så sjuker du. Satan vill inget hellre än att du börja se dig om för då får han en chans att anfalla dig men är du stadigt fäst i grunden alltså i Jesus då kan han inte göra någonting.

Gungar de och stormar så ropa på Jesus han är med dig och han släpper dig inte.


Det var en man som bad en bön. Gud sänd oss väckelse och börja med mig.

Det var en ödmjuk bön och så sann.

Det börjar med oss om vi tillåter Gud att göra det, men vi måste vara medvetna om att när vi kommer till Gud och ber en sådan bön att vi ber den i uppriktighet och menar det vi ber om. Det går inte och lura Gud för han ser rätt i genom oss.

Menar vi något med bönen så kommer Gud att belöna och välsigna oss det kan du vara säker på men en sådan bön kan det följa med smärta för oss.

Hur då täker du? Genom att Gud ser vad som finns i ditt och mitt hjärta och som vi kanske inte är medvetna om så kommer han och visar dig det och det finns kanske saker som gör ont inom dig.


Jag var på helande helg för ca ett år sedan och jag bad Gud att rensa bort allt det som inte ska vara i mitt liv och som inte behagar honom.

Det var då det började " Den Helige Anden visade saker och det gjorde ont i mitt hjärta när det kom upp till dagen och smärta som jag varit med om när jag var barn kom också upp. Jag var rätt trött efter den helgen och man kan väl säga att jag hade varit med om en andlig operation.

När jag skulle åka hem efter helgen så berättade jag för själavårdarna om vad jag hade bett till Gud om och en svarade. "Du fick vad du bad om."

Gud gjorde inte detta för att plåga mig eller göra livet surt för mig utan det var för att han skulle  hela det som jag var omedveten om att jag hade, för det kan komma upp senare i livet men inte nu på grund av att Gud har varit där och läkt såreninnan de blev inflamerade.


Satan har gjort oss illa och slängt oss som trasdockor, ljugit oss fulla med sina lögner, sjukdommar och elände.

Jesus har segrat över all ondska och nu går Jesus runt och helar människor från olika plågor som satan lämnat oss i.

Du ska inte tro att satan har barmhärtighet med dig, nä du han håller på tills du är död.

Han hatar Gud och han hatar dig för att du är Guds skapelse.


Öppna ditt hjärta helt och fullt för Gud och låt honom ha kontrollen i ditt liv. Det finns ingen annan frälsning, det finns ingen annan grund än den som redan är laggd. Jesus som är vägen sanningen och livet.

O min älskade vän, min bön är att du också kommer till Jesus.

Du kanske tänker att jag kan inte tro som du gör...nej kanske inte men Jesus tror på dig. Han älskar dig och vill vara med dig.

Du förlorar allt i denna världen till och med ditt liv men du vinner allt genom att ta emot Jesus i ditt hjärta. Det är dig det handlar om .. Gå evigt förlorad eller evigt liv med Gud.

Jesus kommer snart....Amen 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se