Direktlänk till inlägg 16 juli 2008

Den smala porten Matt 7:13

Av Marit Blomqvist - 16 juli 2008 13:58
Jag satt och läste Guds ord idag och kom till en kapitel där man kan läsa om den smala porten och den breda vägen som för till fördärvet , evig skilsmässa från Gud som aldrig tar slut och som man kan säga är slutgiltigt.

Mina tankar gick tillbaka för snart två år sedan och tidigare hur allt var i en enda kaos i mitt liv. Jag var på den breda vägen, festade, levde i otukt och all omoral som man kunde tänka sig. Brydde mig inte om något och jag upptäckte hur all respekt för andra människor började pysa ut.

Detta leverne som jag levt några år började ha sig ett pris och priset var att jag ville inte leva längre, tappade allt.

Hatade allt och alla men när jag var nykter kunde jag hantera mitt dagliga liv men om jag drack kom allt elände över mig  i minnen som jag upplevt när jag var barn som insest, misshadel och min uppväxt i otrygghet som att fly från hemmet med pappa i hälarna med en bössa.

Alla dessa minnen skapade i mig en enorm bitterhet hat som blommade ut när jag drack och detta hat gick ut mot mina med människor. Det hände någon gång att jag hamnade i slaxmål när jag var ute och rumlade runt.


Jag gick på den breda vägen och som inte var en välsignelse precis. Den förde mig djupare och djupare i min ångest och mörker som jag inte visste hur jag skulle ta mig ut. Jag hade inte en chans att klara mig längre men Jesus fann mig och jag sa Ja till honom

För två år sedan tog jag emot Jesus i mitt liv och då började han att rensa i mitt liv och läka sår och göra allting nytt. Det var rena rama storstädningen i mitt inre som pågick och det började förändra mitt liv.

För att gå på den smala vägen och komma genom den trånga porten måste man klä av sig allt. Det vill säga allt som" en osund inställning gettemot jordiskt, girighet, oförlåtande ande, självviskhet och egen rättfärdighet, förneka sig själv. Men man kan väl säga så här , det vi själva har att komma med är ingenting att ha jämfört med det som Jesus ger oss.

Idag är jag en hel människa och jag har min trygghet i Jesus. Det finns ingen annan som kan hela, rena från synderna som vi begått. Jesus enbart kan ge ett nytt liv även om världen försöker att locka med som New Age med deras olika metoder.

Söker du frid och känner att det måste finnas mer i livet än det jag har nu så gå inte på världens falska frid som den erbjuder . Det är bara en surogat som för dig ännu mer vilse och får dig ännu mer i djupare ånger och för tvivlan.

Jesus säger: Jag är vägen sanningen och livet.

Amen det är så¨sant att Jesus är vägen, sanningen och livet och det finns ingen annan sannig än han.

Hos honom får du frid, glädje och livets mening här och det kommande.

 Ja, mina älskade vänner . Jag fann livet. Ett underbart liv i Jesus. Och det kan också du få om du säger ditt Ja till honom.


Känner du att du vill höra av dig så kan du göra det. Ge mig din mail adress på kommentar rutan så hör jag av mig. Gud välsigne dig... 
ANNONS
 
Ingen bild

Gurli o Assar i Falsterbo

16 juli 2008 18:30

Min rara syster Mirre.Ditt vittnesbörd är mycket gripande - Du är får nr 100 - som en röd tråd i Ditt vittnesbörd går Guds barm-
härtighet och Jesus var hela tiden ute och sökte efter Mirre. Vid ett tillfälle när jag
själavårdade en man sa han "Du förstår jag är familjens svarta får" Jag svarade "Det har ingen betydelse - Du är i alla fall får"
Denne underbare Jesus - det bästa som kan hända en människa - jag är bunden fast vid Jesus - bunden fast med kärleksband.Kram GoA

 
aneht

aneht

17 juli 2008 00:12

Hej Mirre!
Tänk vad fantastiskt det är när Jesus förvandlar ett liv som han gjort med ditt. Helt underbart med sådana vittnesbörd. Tack Mirre för att du delade med dig av detta.
Gud välsigne dig rikligen!
Varm kram!

http://florinhimmelsbrud.spaces.live.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se