Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Halleluja Älmhult en vecka.....Taket lyfter av lovsång

Av Marit Blomqvist - 17 juli 2008 12:41


Underbart , i morgon bär det i väg till Älmhult på Jesus fesival, en hel vecka blir det för mig. Det ska bli underbart att bara sitta och lyssna på Guds ord och vad Gud har att säga.

Bara finnas till och sitta vid Jesus fötter och ta in av undervisningen det finns inget underbarare och denna glädje som finns bland systrar och bröder där. Jag kan bara säga att åk du också dit.

När Gud sänder ut ordet till oss så kommer det inte tillbaka fåfängt utan den ska verka till det Gud sände ut det till.

Så det innebär att när Gud visar oss ordet så gör det verkan i mitt och ditt liv.

Även när vi läser Guds ord hemma så öppnas det en värld, man kan säga Guds värld och som är vår genom Jesus. Varje mening vi läser har ett syfte med våra liv och tar vi in det till våra hjärtan så kommer det och förvandla oss, inom oss.


Just nu ser vår vardagsrum ut som en klädbutik som ska strykas och packas ner i väskor och mer blir det som inte är klart. 

O denna älskade Älmhultsvecka betyder så mycket för mig om inte någon vet vad det är så speciellt med Älmhult , kanal 10 som sänds därifrån. När jag blev frälst för två år sedan så kan man säga att jag låste in mig hemma och hämtade min andliga mat från kanal 10.


Jag får skriva mer sedan när jag har kommit hem och berätta vad som har hänt eller rättade sagt vad Gud har gjort.. Gud välsigne er...Mirre


 
ANNONS
 
Ingen bild

Gurli o Assar i Falsterbo

19 juli 2008 17:35

Tack internetmissionären Mirre.Lycka till i Älmhult - att sitta och lyssna - det är min stil.Det finns "predikosjuka" människor som inget hellre vill än synas - men tänk att få vara utan att synas - då slipper man den frestelsen till högmod. Vi har ingen möjlighet att vara med på festivalen men vi räknar med att vår vän Mirre ger oss seger-
rapporter - det är roligt när Ni stöttar Cityvännerna - de har inte bara Djävulen att slås med utan även de religiösa sekterister-
na - kanal 10 har betytt mycket.Kram G o A.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se