Direktlänk till inlägg 31 juli 2008

Denna saliga vishet...

Av Marit Blomqvist - 31 juli 2008 16:24
Denna saliga vishet att Jesus är min och jag är hans. Varje morgon vaknar jag av en glädje i mitt inre att jag tillhör Jesus. Varje dag kan jag lägg min dag i Jesus händer och låta honom ta hand om mig.

Han vårdar om mig med milda händer och leder mig steg för steg.

Det kan verka mörkt ibland och kanske blir jag trött på vägen men då bär han mig.

Jesus sviker ingen, han är trofast och kärleksfull.

Det finns ingen annan än Jesus som kan ge dig liv och ett liv i överflöd.

Denna saliga visshet om att jag är ett Guds barn och behöver aldrig vara rädd.

Jesus säger: Kom till mig ni som hungrar och törstar efter rättfärdighet.

Går du till Jesus så kommer han och möta med dig just där du är.

Vad har du och förlora på det, inget. Du får ett underbart liv med honom.

Varför förkasta denna underbara möjlighet att ta emot frälsaren i ditt hjärta som kan förvandla hela ditt liv.

Du har kanske redan testat allt men inget tycks ge dig ditt inre ro utan du letar fortfarande efter meningen med livet.

Jesus är svaret för dig...Amen 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se