Direktlänk till inlägg 26 augusti 2008

Gud bryr sig om dig...

Av Marit Blomqvist - 26 augusti 2008 13:55
Hej på er alla. det var ett tag sedan jag skrev men nu känner jag att det är dags igen.

Det är så spännande att vara kristen att den som säger att det är så tråkigt att vara frälst är ute och cycklar.

Jag tänkte också så då jag inte viste vem Jesus var och är. Jag tänkte ofta  om  allt roligt jag skulle missa. Jag skulle inte få gå på fester eller dricka någon sprit, besöka pubbar skulle vara helt uteslutet.

och dansa skulle vara helt förbjudet. Oj, vad mycket förbjudet det var.!!!


Att vara härligt frälst är det roligaste och spännande livet med Gud man kan  tänka sig.  Detta är det liv som vi var och är tänkta till.

Allt det där dravlet som vi hör i våra öron att man inte får göra det och det när man är frälst och att vara i en kyrka är URTRÅGIGT. Där sitter det ju urtråkiga typer som är konstiga och tanter med knut i nacken.


Jag ska berätta för dig att det är spännande och vara frälst, man kan säga att det är en resa tillsammans med Gud.

Man vill inte ha det där i det gamla livet längre som man hade  därför att Jesus har fyllt vårt hjärta med sig själv och då vill man inte göra det som man gjorde förut. Jesus har fyllt oss med sin Helige Ande och fyllt på alla tomrummen  i vårt inre därför behöver vi inte söka längre.


Visst får man dansa! Jag kan tala om för dig att det går inte stå still när man hör lovsång man bara följer med. Man kännar glädje och fröjd inom sig.

att vara FRÄLST ÄR SÅ UNDERBART!!! Detta är livet vänner.

Men nu är det så att denna glädjen får man när man tar emot Jesus i sitt hjärta och det är då man finner livet.


Om du visste vad Jesus älskar dig och vill ta hand om dig.

Joh 3:16.. Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde som på var och en som tror på honom ska inte gå förlorad utan ha evigt liv.

Och det eviga livet börjar här och nu så det är bara att komma till Jesus som du är. Festen har börjat...Jesus kommer snart! Detta underbara liv är bara början. Kom...kom ...kom..Manar Guds Ande. Amen


GUD VÄLSIGNE DIG...


 
ANNONS
 
Ingen bild

Gurli o Assar i Falsterbo

30 augusti 2008 00:53

Mirre är en stjärna - läs Daniel 12:3 och i
Psalm 87:7 står det "Under sång och dans skall man säga - ALLA MINA KÄLLOR ÄR I DEJ"
"Ty denna världens gud har förblindat för-
ståndet hos dem som inte tror , så att de inte ser ljuset från evangeliet om härlig-
heten hos Kristus, Guds avbild" 2 Kor. 4:4
Kramar till Mirre från Dina vänner i F-bo.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se