Direktlänk till inlägg 7 oktober 2008

Utan Jesus...Inget liv..

Av Marit Blomqvist - 7 oktober 2008 11:35Hej på er alla och Gud välsigne er.

Utan Jesus i mitt hjärta är det samma som att inte ha liv.


Jag köpte tidningen" Hänt" härom dagen och jag brukar faktiskt inte köpa den men något fångade mitt intresse.

Mendan jag bläddrade i tidningen för att just läsa ingenting , kunde jag ana deras ensamhet mellan textraderna av deras berättelse, den inre ensamheten som ingen vill prata om utan man har en mask att allt är bara bra men när man kommer hem då ingen ser så är inte gråten långt borta.

En tomhet som inte pengar eller världens vackraste pärlor kan fylla och inte ens om man så blev en världkändis och hade privat plan som kunde flyga runt ett par varv om dagen.


Jag kunde ana"Hänt" veckans personers och  deras meningslösa liv genom att söka sig till något som förde den ännu djupare ner i mörkret.

Det är som man gräver en vattenbrunn djupare och djupare ner utan att finna något vatten och till slut så orkar man inte utan man stupar och vi som mött Jesus ropar till dem som gräver att sluta upp med att gräva det är förgäves, det finns inte där , för du söker på fel plats. Det är Jesus du behöver i ditt liv.

Då lyfter man blicken och ser på Jesus då börjar det eviga källan att sprudla.

Ja, så vad är det för  mening med att vinna hela världen men till slut ändå förlora sin själ? Vårt inre blir bara ett  gapande tomrum där man behöver en stor städning och stor renovering ochen stor dos med Jesus balsam eller salva som vi säger här hemma.


Människan vill föreviga sin ungdom eller för att duga med konstgjord väg som operationsbordet men tiden och åren tar ut sin rätt ändå och det kan vi aldrig hindra. Vi kan aldrig stoppa tiden.

Denna jakt för en vacker kropp,operationer både här och där för att få kanske en fastare rumpa eller bröst som är vardagens tv sändningar.

Livet består väl mer än att ha en fast rumpa eller bröst.

Jag är övertygad  om en kvinna måste hävda sig med sin kropp för att visa sin skönhet för att duga och passa in i mängden  är snart slut. Då har man förlorat sin identitet som kvinna och man blir andras slav genom att vara beroende vad andra tycker.

Det finns inte en människa som orkar hänga med i längden utan att man måste inse att nu tar kroppen och åldern ut sin rätt och själen har fått många svåra törnar av besvikelser och sår genom kanske många år  det liv som man levt.


Man kan väl säga att man jagar efter luft eller en luftbubbla och precis då man tycker att man fångat upp den så spricker den.

Många har fått sina liv fullständigt raserade men vi har en stor Gud som kan hela både ande,kropp och själ.

Jag vet att Jesus kan och förmår att göra under.

Ibland så har jag tänkt att Satan slänger runt med oss som trasdockor tills vi är både blåa och gula  och vi tillåter honom och göra det för vi följer honom för så länge vi inte har Jesus i våra liv som Herre så har vi Satan som Herre.

Man följer sin Herre och då blir frukten av det.


Att vara kändis i världen kostar och man betalar ett högt pris med sin själ eller så kan det kosta hela ditt liv att du inte orkar leva längre  men att vara känd av Gud och känna Gud är ett helt annat liv.

Jesus älskar dig och vill ta hand om dig och vårda om dig så varför inte vända världen ryggen och komma hem till Gud där du hör hemma.

 Är det inte viktigare att Gud känner dig och du känner honom?

Du behöver inte jaga längre för att duga, du har frid med Gud och det är den underbara friden man söker i världen men den kommer du aldrig att hitta någon annanstans än hos Jesus. Inte ens i Hänt i veckan eller någon annans kändisliv eller på ett operationbord för skönhetsoperationer utan det är hos Gud

Du kan söka i all evighet men du hittar det inte.

Utan Jesus...inget liv..med Jesus har du ALLT


Vänd om och kom hem!!!!!!!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gurli o Assar i Falsterbo

7 oktober 2008 21:46

"Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen men förlorar sin själ" - det är allvarligt att vara en kristen - vi måste varna. Satan är skicklig när det gäller att bedraga människorna.KRAAAAM till Mirre.GOA

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se