Direktlänk till inlägg 8 januari 2009

Att ha Jesus till vän....

Av Marit Blomqvist - 8 januari 2009 12:09
                          Hej på er alla och Gud välsigne er.


Jag har varit med om något underbart och fått ännu en bekräftelse på att Gud hör bön men låt mig berätta från början.


Även en kristen har man sina jobbiga dagar men vi har hjälp från Gud men ibland kan man tycka att Gud är lååååångt borta då man fajtas med tankar och grublerier som jag är sååååå bra på.

Ibland blir jag så trött på mig själv och skulle helst slippa höra mig själv och mina tankar men det går ju inte utan jag får göra något åt det och det blir  att jag ropar till Gud oavsett vilken strid det än är som pågår i mitt inre.

 Jag säger som Petrus sa till Jesus då Jesus frågade sina lärljungar efter att andra hade lämnat Jesus." Ska ni också lämna mig? "

" Till vem skulle vi gå Herre för det är du som har det eviga livets ord.

Ja, till vem skulle jag gå om inte till Jesus med det jag bär på.


Jag bad och jag bad, suckade till Gud och jag våndades i mitt inre.

Jag blev tröttare och tröttare och till slut så började det påverka på mitt humör så jag var sur och tvär och till slut så kunde jag bara säga till Gud...Hjälp mig.

En kväll kom min man hem från jobbet och sa att han hade hittat något bra på nätet och som han tyckte att jag skulle läsa. 

Han visste inte hur jag mådde bara liten del. Jag hade inte orkat tala om det för honom vilken kaos det egentligen var inom mig och ibland är det svårt att tala om saker som smärtar, bara Gud visste.


En kvinna hade skrivit om ("Ett levande Pussel" Förmedlat av Teresa Seputis www. openheaven.com) som Gud har placerat ut på sina rätta platser för att göra det Gud hade kallat oss till. Jag läste vidare och upplevde hur Gud talade till mig direkt.

 Det var som Gud hade skrivit en hälsning till mig att jag inte var ensam utan han var med mig.

Han hade sett min vånda och talade mig till rätta att det jag kände kom inte från honom utan Satan hade försökt och lura och ljuga vilket förhållande jag hade till Gud och att jag inte dög och att Gud hade diskvalificerat mig.


Jesus kom till min hjälp på ett underbart sätt och jag har skrivit ut denna blad för att påminna mig själv om hans kärlek till mig.

Ja, det är så sant att Gud använder vem han vill hur han vill och inget kan hindra honom från att gripa in då det behövs.

Tack Jesus...


Idag är det rätt bra och det är lugnare i mitt inre men jag är lite skakis ännu efter dessa dagar som var jobbiga.

Jag gav inte upp utan hoppades på Herren och han kom till min hjälp.

Jag hörde Herren tala till mig och säga "Så som din dag så skall och din kraft vara."


Att ha Jesus till vän är toppen. Även om andra inte bryr sig om dig eller ser dig så gör Jesus det. Han ser dig och känner dig. Han vet vem du är?

Och han vill ta hand om dig. Amen......


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se