Direktlänk till inlägg 4 juni 2009

Se fakta om Eu.....Av Maria Reponen

Av Marit Blomqvist - 4 juni 2009 17:15
“Jag är Vägen , Sanningen och Livet” Inlägg registrerade under 'En värld i brand'


En värld i brand/ Rösta inte i EUvalet

  Gud har fortfarande kontrollen…..

http://gospel.jesuslever.eu/?cat=61 

Se fakta om EU

EU, och Val till EU-parlamentet den 7 juni 2009. Tänker DU rösta? Vad vet DU om EU och deras politik och dem som styr?  

I LÄNKEN OVAN   kan du läsa inlägg om EU. Jag har fått ta del av ett brev i veckan som säger följande:

“Det är betydelsefullt att vi INTE går och röstar vid EU-paralmentsvalet den 7 juni i år.


 Detta parlament kan inte lägga fram ett enda lagförslag och inte heller ensam fatta något beslut.

 EU-parlamentet är endast till för syns skull, så människor skall tro att det är ett vanligt demokratiskt parlament (riksdag), som kan lägga fram lagförslag och själv besluta om lagar.


För att EU-parlamentariker inte ska avslöja denna falskhet, så mutar man dem med höga löner, som ökas nu och då.

Dessutom är det svenska inflytandet i EU-parlamentet så litet, så det är lika med noll, eftersom de svenska ledamöterna endast utgör knappt 2% av ledamöterna.”


VILL DU FORTFARANDE RÖSTA? Läs mer nedan…

Vidare har jag läst i detta brev som jag fick av en partiledare:


” EN AV DE STÖRSTA LÖGNERNA som politiker av typ Al Gore eller Fredrik Reinfeldt bedriver, är klimathysterin. Docenten vid KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) i Stockholm, klimatforskaren Fred Goldberg fastslår några av dessa lögner i ett brev till den svenska statsministern.


Han menar att idén om koldioxidgasen skulle påverka klimatet är helt fel, eftersom den är så liten och inte ens kan mätas. Granskningen av temperaturutvecklingen efter år 1850 visar också att temperaturen steg lika snabbt mellan 1850-1880 och mellan 1910-1940 som under perioden 1977-2002.


Detta vill naturligtvis inte FN:s klimatpanel erkänna, utan säger att den globala uppvärmningen fortsätter och att isen smälter i en accelererande takt, vilket är två kraftiga lögner.

Det som påverkar vårt klimat är först och främst Stillahasströmmen PDO enlig Fred Goldberg. När den är positiv blir det varmare på norra halvklotet och när den är negativ blir det kallare. Dessutom påverkar solaktiviteten klimatet.


År 1940 bromsades nedkylningen med hjälp av solens ökande aktivitet, som pågick till ett s k solfläcksmaximum 2002. I april 2008 vände PDO till en negativ riktning, vilket gav köldrekord i USA, och delvis i Kanada. Dessutom är solen helt stilla och har varit det i två år.


Ismängden växer nu mycket snabbt i Arktis och amerikanska arméns bojar har visat att isen har blivit 1 meter tjockare sedan april förra året. Istället växer den både i omfattning och tjocklek.


Fred Goldberg anser att det troligen kommer att bli mycket kallt under de närmaste åren i Europa och i hela världen med missväxt och hungersnöd som följd.

 Detta borde den svenska regeringen verkligen förbereda sig på, menar Goldberg. Den borde se till att fylla “ladorna” med spannmål, medan det är möjligt.

Den svenska regeringen har tillsatt ett vetenskapligt råd, som ska ha med miljöfrågor att göra.

Men eftersom detta råd inte är ute efter sanningen, är man helt ointresserad av Fred Goldbergs forskning.

Men han är inte ensam om sina miljöfakta utan har ca 700 professorer och över 30.000 vetenskapsmän i världen, som stöder hans forskningsfakta och även hans invändningar mot FN:s klimatpanel IPCC och dess lögner. Forskarna och vetenskapsmännen bakom Goldberg anser också att klimathysterin är den största vetenskapliga skandalen i världshistorien någonsin. Den har kostat oss skattbetalare miljards US-dollar till ingen nytta och dessa pengar skulle ha kunnat användas till viktigare ändamål. (Telefonsamtal mellan F Goldberg och Sune Lyxell….Partiledare Ny Framtid)

SÅ: Läs igenom detta inlägg en gång till eller flera gånger och du kanske börjar fundera på vad politikerna håller på med! Vet du om hur många lögner som serveras det svenska folket?och andra folk…. Och vi går glatt på dem……

 
ANNONS
 
Ingen bild

JESUS LEVER

9 juli 2009 15:17

GUD VÄLSIGNE DIG EVANGELIST SERGIO 073-7641711

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se