Direktlänk till inlägg 16 juli 2009

När vi är trötta så bär han oss...

Av Marit Blomqvist - 16 juli 2009 12:04

Hej ...Jag har fått skrivkramp .Vill skriva om så mycket men kan inte koncentrera mig.

Ibland så får man vara med i livet om saker och ting som tar tid att gå genom och filtrera det på något vis.. Inget allvarligt..Gud är med mig...Jag tror bestämt också att Gud vill ha mig i avsides tillsamman med honom ett tag för att hämta kraft och vila en stund.

Ja, jag är trött, inte andligt trött, anden mår bra men kroppsligt trött och jag tror att många har varit med om detta fenomen. Kroppen är trött och vill bara vila men anden är pigg och prisar Gud.  GVE alla....
 
ANNONS
 
anji

anji

19 juli 2009 14:26

Tack för din fina kommentar.
Härligt att texten kan va till hjälp.
När ja e nere eller e trött så tänker jag på Job och då känns de enklare :)

Kroppen behöver vila :) ibland .

Bless you :)

http://hanlever.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se