Direktlänk till inlägg 16 september 2009

Gud ser allt...PS 139 Ge inte upp det finn hopp.

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilket var det bästa sättet för någon att dö.

 

Många har gett upp  idag och orkar inte mer och det klart så kommer han självmordsprofeten till hjälp men jag måste ropa ut till alla som har dessa tankar att ge inte upp för det finns hopp.

Jag har själv försökt och ta mitt liv men jag fann en som gav mig trygghet.

Jesus räckte ut sin hand och jag fattade den. Jag blev räddad till ett underbart liv.

Jag har haft många frågor och jag har fått många svar från Gud och han har öppnat mina ögon så nu kan jag se varför jag lever och vad livets mening är. 

Detta med att leva med Jesus eller att vara frälst är inget humbugg eller något trolleri utan det är en verklighet. Jesus lever och i högsta grad. Jag är själv ett levande vittne och många andra med mig att

Jesus är svaret för vår värld idag.

Så nu har jag ett tips till dig som har gett upp. Du har ju försökt att trösta dig med allt och inget har gett någon god resultat. Varför inte testa Jesus och du kommer och fråga dig själv "Varför gjorde jag det inte tidigare."

 

Jag har skrivit motsatsen till vad självmordsproften talar om.

Självmords profeten talar om hur du bäst kan ta ditt liv och Jesus talar om hur du finner livet. Jesus säger att "Jag är vägen sanningen och livet"

DET FINNS HOPP. JESUS ÄLSKAR DIG

Själmords profeten talar om död. Jag talar om liv in i dig och i ditt hjärta i Jesu namn

 

Att jag skev ner ps 139 (Handbok för livet, en lättare översättning) var ett tilltal från Den Helige Ande för att du ska läsa den och ta den till dig. Och jag vet att det är till många där ute som har tappat tilltron till livet. Älskade vän läs denna psalm och öppna ditt hjärta för Jesus.

Du har en Fader i himmeln som vet om dig och hur du har det. Han kommer och ta hand om dig och vårda dig ömt som han gjorde med mig och många andra som vänt sig till Jesus.

Jesus kommer och upprättar ditt liv till ett liv tillsamman med honom och du kommer inte att sakna något.

Du behöver inte prestera något, han vill ha dig som du är....Kasta dig i hans famn....

 

                              PS 139

 

Herre, du genomskådar mig och vet allt om mig.

Du vet om jag sitter eller står.

Även om du är långt borta från mig så vet du vad jag tänker.

Du ser mig om jag arbetar eller vilar.

Du vet allt om mig.Redan innan jag talar så vet du vad jag vill säga.

Du omsluter mig på alla sidor och du håller mig i din hand.

Din kunskap om mig är oerhörd, ja mycket större än jag själv förstår.

Jag  kan aldrig fly från din Ande! Jag kan aldrig gömma mig, utan att du ser mig. Om jag far upp till himlen så är du där, och om jag far ner till dödsriket, så är du där.

Även om jag skyndar mig dit där solen går upp eller gömmer mig vid havets yttersta gräns så kommer din hand leda mig och din styrka att hjälpa mig.

Om jag bad mörkret att gömma mig och ljuset omkring mig att bli natt så gör inte mörkret det mörkt för dig. Ja, för dig lyser natten lika klar som dagen. För det finns ingen skillnad på mörker eller ljus.

Du har skapat min kropp med alla dess organ. Du vävde dem samman i min mors liv.

Tack för att du skapade mig så unik och så underbar!

Det är facinerande att tänka på det. Allt du gör är fantastiskt, det har jag verkligen fått erfara.

Du var med när mina ben formades i det tysta, när de fogade samman innan någon av dem började.

Ja, varje dag skrevs ner i din bok!Hur ofattbara är inte dina tankar, Herre. Och hur otroligt många är de inte. Om jag försökte räkna dem skulle jag aldrig nå slutet. När jag vakanr på morgonen, tänker du fortfarande på mig.

 

 

 
ANNONS
 
robin

robin

16 september 2009 23:20

Hey Mirre. Jag vill bara berömma dig jätte mycket för att du vittnar om Jesus. Jag går ut ibland jag till stan och vittnar ^^ Inte nog med det. Tack vare din sida om Jesus, blev jag frälst! Hoppas din lön i himelen blir mycket stor, Mirre :) Kram!

http://www.apg29.se/blogg.php?artid=1933

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 13:33

Jag satt och funderade på vad jag skulle skriva idag. Jag vill skriva om det som har berört mitt hjärta så starkt och jag har känt enorm sorg för våra ungdommar idag. Många väljer att ta sina liv för de orkar inte mer. Detta är sådant ämne som be...

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se