Direktlänk till inlägg 17 september 2009

Tack Robin...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta.

Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida.

Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld idag.

Är det något så hör gärna av dig...Massor av kramar till dig från en som älskar Jesus/ Mirre..

 
ANNONS
 
robin

robin

22 oktober 2009 20:16

Hey Mirre =) Tack för att du svarade. Jag vill berätta att jag har blivit döpt. Känns underbart att vara guds barn! Jag önska bara att så många fler kunde bli det. Det är därför att det är så viktigt att vi, du och jag och många många fler, tar ställning till att gå ut och vittna om vår älskade Jesus. Bibeln säger ju i Matt 9-.37-38: Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar! Döp dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn och lär dem att hålla allt vad jag har befallt er. Och se, jag är med er alla dagar intill tidens slut http://www.wayofthemaster.com/watchwitnessing.shtml är en väldig bra sida om man vill tänka sig gå ut och vittna om Jesus. Du är jätte välkommen till den internationella Smyrna kyrkan i gbg när du har vägarna förbi genom stan.

Kramar ifrån en kille som fyllde 21 år den 20e october. Ett år närmare pensionen.. ;p Hade så bra! Gud välsigna dig.

http://www.blogger.com/home?pli=1

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt   Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem. Om inte det heller så ge er t...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 13:33

Jag satt och funderade på vad jag skulle skriva idag. Jag vill skriva om det som har berört mitt hjärta så starkt och jag har känt enorm sorg för våra ungdommar idag. Många väljer att ta sina liv för de orkar inte mer. Detta är sådant ämne som be...

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se