Direktlänk till inlägg 17 september 2009

Viktigt

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 11:26

                              Viktigt

 

Alla ni som blivit frälsta på min sida är viktigt att ni söker upp en församling eller vet ni ingen församling i er närhet så kanske ni känner en kristen vän så tala med dem.

Om inte det heller så ge er till känna så ska jag försöka lotsa er till en närliggande församling.

När man blir frälst så är man född på nytt och med andra ord så börjar ett nytt liv i Gud så det är viktigt att ha  frälsta vänner som kan lotsa en vidare och framför allt är det viktigt med kristen gemenskap.

När vi föddes till denna jorden så var vi beroede av våra föräldrar all omskötsel, kärlek och mat.

Det är samma sak med en nyfödd kristen, vi behöver som bibeln kallar det för andlig mat.

Får vi  andlig mat så växer vi och mognar...Gud välsigne dig och grattis du är född på nytt.. Se något nytt har kommit...Välkommen hem!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marit Blomqvist - 18 november 2009 11:30

                                                                                                            Besök mig gärna på mirre.nu                                                    Skriver
oftast där nuförtiden ...

Av Marit Blomqvist - 17 september 2009 10:45

Tack Robin för att du hörde av dig. Jag kan inte nå dig på annat sätt än detta. Gud välsigne dig vännen och jag är så glad att du har mött Jesus på min sida. Det uppmuntrar mig till att skriva ännu mer vem Jesus är att han är svaret för vår värld...

Av Marit Blomqvist - 16 september 2009 11:30

Jag frågade Gud vad jag skulle skriva idag och mina tankar gick till ett tv program som gick för ett tag sedan  om en  ung man som hjälpte folk att ta sina liv. Man kunde söka upp honom på olika sätt och få hjälp till detta, alltså han föreslog vilke...

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 14:13

Av Marit Blomqvist - 14 september 2009 13:33

Jag satt och funderade på vad jag skulle skriva idag. Jag vill skriva om det som har berört mitt hjärta så starkt och jag har känt enorm sorg för våra ungdommar idag. Många väljer att ta sina liv för de orkar inte mer. Detta är sådant ämne som be...

Presentation

Omröstning

Har du blivit tröstad eller fått nytt mod då du besökt min blogg?
 Ja
 Nej
 Har inte tänkt på det

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Blogkeen
Följ Mirre sida som vittnar om Jesus med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se